hem stilar av läder fåtöljer

hem stilar av läder fåtöljer

Läder vilstolar är mycket populära eftersom de lätt byta från sittande ställning till halvsittande i olika vinklar beroende på stilen på stolen . Tillverkad med trästomme , de har inredning metall mekanismer som styr rörelsen . Under senare år har vilstol design blivit ganska elegant , så att modeller för hemmamarknaden finns i en mängd olika stilar och hög kvalitet färger läder och texturer som passar nästan alla inredningar .

Swivel fåtöljer

Många läder fåtölj modeller levereras med en vridplatta . En väl utformad version från Palliser , en så kallad rocker segelflygplan , tillåter en 360- graders sväng . Det reclines med en liten spak , och har både en stol och en ottoman med en bas som innehåller snurrfunktion . Baser finns i flera former av metall och kan täckas med träfibrerna på båda sidor . För läder , över 100 färger av högsta kvalitet säd finns allt från ljust krämfärgade till bruna , samt en fin mörk röd och en del vackra gråskalor och skiffer .

Stressless fåtöljer

Dessa har en mycket modern look och finns i två separata delar-stolen , som reclines tillbaka , och en matchande fotpall . Ganska en attraktiv stil med en trä bas för varje del är dessa gjorda i Norge av Ekornes och designade för att erbjuda bra stöd för huvud och hals. De luta tillbaka till ca 45 grader och inte går hela vägen ner . Vissa modeller har en hög rygg och andra en låg rygg . Många modeller finns tillgängliga med en rad olika trä färger-ljus till mörk . Dessutom är utbudet av läder färger bra , från varma bruna och brun till dämpad greener , blues och färger grädde . Från och med 2010 Priserna varierar från ca $ 1000 och uppåt , även om det finns god försäljning från tid till annan .

Massage fåtöljer

Medan de kanske inte vinna några priser för design , massage liggvagnar erbjuda bra behandling för trötta ryggar och benen. För ryggen , flera typer av massage samt flera positioner tillbakalutat finns tillgängliga. Även dessa liggvagnar finns mekanismer för att massera dina vader och fötterna i de nedre delarna av dessa stolar . Denna typ av stol kan manövreras manuellt och erbjuder även förprogrammerade massage för specifika delar av kroppen . Många modeller kommer med högsta kvalitet läder även om färgskalan kan begränsas till solbränna , bruna och svarta nyanser . God kvalitet massage fåtöljer är dyra , ofta $ 1. 000 eller mer (sedan 2010) .

Soffa fåtöljer

Allt fler tillverkare av vilstol stolar göra matchande soffor och loveseats . Vanligtvis ryggar luta på minst två ställen och de har ett fotstöd som kommer upp som baksidan går ner . Producerad i både traditionella stilar och modern stil , kommer dessa att gå med många typer av dekor . Läder färger är mycket varierande , bruna , röda , gröna och även dämpade färger rost , med mycket mjuk konsistens samt hållbarhet , finns tillgängliga . Priser från 2010 för loveseats och soffor är inte billiga , från omkring $ 1,500 upp till $ 3. 000 för den övre delen .


Relaterade artiklar


hur man väljer rätt madrass
vad är en madrassvarstyger ?
sängkläder storlekar skillnaden mellan en tvilling vs en dubbel XL
hur du lagrar trämöbler
hur man bygger en trä barstol
säng sänggavel & stilar sidfot
hur måla möbler repor
hur man rengör din Tempur- skum
idéer för att skydda ett bord av trä
hur man gör en tabell från trä pallar