hur man bygger en dator skrivbord från grunden

hur man bygger en dator skrivbord från grunden

Bygga en dator skrivbord från början innebär att du får exakt vad du vill . Bygg skrivbordet med 3/4-inch plywood för en lätt och enkel att flytta möbel . Mät datorkomponenter för skrivbordet innan du börjar projektet , inklusive en skrivare , om tillämpligt . Detta säkerställer att den uppfyller just dina behov . Eftersom detta projekt är från grunden kan du bygga den för att passa ett rum eller till och med sätta hjul på undersidan av den för att göra den mobil

Du behöver : .
Tabell såg
. 2 ark 48-by-96-by-3/4-inch plywood .
Trälim.
Hammer.
4-penny finish naglar.
Variabel hastighet borr.
Phillips skruv spets.
1 1/4-tums träskruvar.
2- tums hjul .
3/4-inch träskruvar .
1 1/2-inch paddla lite.
Bottom mount låda diabilder .


1 .
Ställ stängslet i tabellen såg på 28 1 /4 inches . Skär ett kvarter , över säd , från 48-by-96-by-3/4-inch plywood vid denna mätning och den åt sidan för nu . Ställ stängslet den 24 inches och skär två kvarter vid denna mätning från de återstående plywood .
2 .
Flytta stängslet till 18 inches . Rip-skär med säden-två stycken från 24-tums block och två stycken från 28 1/4-tums blocket . De två 18-av-28 1/4-tums bitar är sidorna på databord , medan 18-av -24-tums bitar är toppen och botten hyllor .
3 .

Rip två 10-tums bitar från den andra 24-tums block . Dessa är stabilisatorer för skrivbordet. Ställ sedan in staketet på 23 inches och skär den återstående delen av 24-tums block över säd, ner till 23 inches. Detta resulterar i ett block som mäter cirka 28 inches bred och 23 inches lång . Ställ stängslet den 14 inches och rippa ett stycke ur denna ruta för den tangentbord.
4 .
Applicera trälim till 18- tums ändarna av övre och nedre hyllorna . Placera dem mellan sidorna och fäst dem med målgång naglar . Sätt lite lim på 10- tums kanter och en långsida stabilisatorer och säkra dem mellan sidorna och till övre och nedre hyllorna med målgång naglar . Detta blir baksidan av datorn skrivbord.
5 .
Duka såg staketet på 27 1 /2 inches . Skär ett kvarter i denna mätning från de återstående 48-by-96-by-3/4-inch plywood . Flytta stängslet till 19 inches och rippa ett stycke från blocket för skrivbordet . Vänd den upp och ner på en arbetsbord . Stryk på trälim på den , hålla lim minst 1 cm från kanterna . Centrera montage på toppen och tryck på baksidan av den till en kant på toppen .
6 .
Secure rutan till toppen med en 1/4-tums träskruv . Montera hjul på undersidan av den nedersta hyllan med 3/4-inch träskruvar . Installera lådan bilderna till tangentbordet facket och bordet enligt tillverkarens anvisningar . Nästa , borra ett 1 1/2-inch hål i hörnet av det övre .

tips och varningar


 • Städa upp allt överflödigt lim genast med en fuktig trasa .
 • Feed datorn kablarna genom hålet i toppen för att ansluta bildskärm och högtalare .
 • Lämna inte elverktyg utan uppsikt i närvaro av barn .
 • Använd inte en avslutning på skrivbordet utan ordentlig ventilation .


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en vattensäng värmare
  hur reparera en tabell trä matsal
  om Atlantic möbler
  hur man gör en billig skrivbord från material hemma
  DIY : köksö planer
  hur du döljer en loveseat
  vad är skillnaden mellan en modern och samtida soffa ?
  hur man gör lyftselen platser för en PVC stol
  sida stol stilar
  hur man bygger en gungande vagga för en baby