hur man bygger en stol från en skateboard

hur man bygger en stol från en skateboard

Skateboards är en direkt igenkännbar del av vår populärkultur. Använda gamla brädor att dekorera livar upp ett rum utan att det kostar en förmögenhet . Bygga en enkel planka stol med hjälp av skateboards och ett par bitar av trä är ett snabbt och enkelt projekt som kommer att ge en cool vibe i alla rum . Skateboard stolar är funktionella och bekväma

Du behöver : .
2 hårda plankor , 12 av 36 inches varje
. Måttband.
Penna.
Cirkelsåg.
Borra med 1/2-inch lite.
Jigsaw.
Sandpapper.
Skruvmejsel.
Träskruvar.
2 skateboards .


1 .
Markera bit av trä som kommer att vara tillbaka på stolen med en rektangel 2 inches djup av 5 1 /4 inches bred . Centrera rektangel 11 inches från botten av brädet .Markera den andra plankan 11 inches från toppen av styrelsen med en linje rakt över . Åtgärd 3. 5 inches in från varje sida av plankan på den markerade linjen , och därifrån dra en rak linje till botten av brädet . Detta kommer att bli stolsitsen .
2 .
Skär markerad rektangel i den första styrelsen , och borra hål i de fyra hörnen i rektangeln. Med sticksåg , arbeta långsamt , skärning på markerade rader från en pilot hål till nästa . Detta kommer att öppnas där du kommer att infoga den nedre halvan av stolen .
3 .
Skapa sits och rygg ben på plankan stolen med hjälp av cirkelsåg för att såga den andra styrelsen . Klipp från botten av styrelsen att den markerade linjen ( 11 inches från toppen ) . Antingen med hjälp av cirkelsåg eller sticksåg , skära längs den markerade linjen . Detta kommer att lämna en komplett stycke med ett 12-av 11- tums plats och en 5-tums bakre benet . Det bör vara formad som ett T.
4 .
Sand både bitar av stolen med sandpapper för att ta bort alla grova områden för en jämn yta .
5 .

Förbered används skateboards . Ta bort hjulen och lastbilar ( metallen bitar ) från undersidan av brädan med en skruvmejsel.
6 .
Fäst de två skateboards med centrering dem , som avser uppåt , horisontellt över ryggen av stolen . Den översta skateboard bör vara i nivå med eller något högre upp på plankan . När de är placerade , borra fyra hål pilot i ett rutmönster igenom både första skateboard och planka . Fäst skateboard att plankan med träskruv . Upprepa med den andra skateboard , fästa det bara något under första skateboard .
7 .
Montera stolen genom att hålla tillbaka på stolen med skateboards mot dig . Sätt benet i stolen genom det rektangulära hålet tills stolen sitter ordentligt mot ryggstödet . Den nedre skateboard ska vara precis ovanför stolsitsen .

tips och varningar


 • att bevara trä och design på skateboard , på ett lager klar sealer innan montering .
 • färgning eller målning virket innan montering kommer att tillföra en unik touch till varje stol .
 • klä stolen för extra komfort.
 • Denna stol är enkelt demonteras för portabilitet .
 • För att skapa en större stol , helt enkelt justera längden på spånskivor som används .
 • Använd spånskivor som inte är mindre än 1-tum tjock . Tunnare brädor kommer att resultera i en mindre stabil stol .


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en 8 - av -12 - tums ram för en projektionsduk
  gör stol överdrag
  hur man bygger en picknick bänk
  vad är en fjäril löv matbord ?
  typer av kudde fyllning
  hur man gör en papasan rocker kudde
  hur man gör en dubbel ram säng
  DIY : utomhus soffa
  hur man skär latexskum
  hur man ordnar flätade sovrumsmöbler