hur man gör en vägg sänggavel

hur man gör en vägg sänggavel

En huvudgavel tillägger komfort och stil till ett sovrum . Bygga ditt eget sänggavel att montera på väggen är en bra helg projekt . Välj ett tyg som kompletterar din sängkläder och room decor , en färg eller enkelt mönster är ett bra val att ge dig möjlighet att ändra sängar över tiden . Om du inte äger ett bord såg , be din lokala butik hem förbättring att minska plywood storlek för dig

Du behöver : .
3/4-inch plywood
Tabell såg.
Regeldetektor.
Spola fästen.
Drill.
4 träskruvar , 4-tum.
4 träskruvar , 1/2-tums .
Nivå.
Spray lim.
2- tums tjock stoppning .
Tyg.
Kraftig häftapparat


1
Mät bredden på din säng . du vill gaveln vara något bredare än sängen på vardera sidan . Mät från toppen av din madrass till den höjd du vill att din sänggavel vara . De flesta sänggavlar är något högre än huvudet om du satt upp i sängen .
2 .
Klipp din plywood till bredden och höjden dig mätt i det första steget .
3
Leta upp reglarna i väggen . dubbar är normalt 16 inches isär . Du vill kunna passa två spola fästen i området din sänggaveln ska hängas. Montera spola fästen upp halva höjden på sänggavel . Till exempel , fästen om din sänggavel är 4 meter lång , sedan åtgärd 2 meter upp från toppen av madrassen , och montera spola på bultarna med 4-tums träskruvar .
4 .

Mät ut var flush mounts har fäst på väggen , och använda dessa mätningar för att montera den andra delen av det infällda på baksidan av plywood. Använd 1/2-inch träskruvar . Testa fästen och kontrollerar att de sitter rakt och sitta säkert .
5 .
Ta bort plywood från väggen . Klipp dig skumgummistoppning att måtten på plywood . Spray framsidan av plywood med lim , och fäst skummet .
6 .
Klipp tyget 1 tum större än din plywood mått på alla sidor . Lägg tyget nedåt på en plan yta och placera skum-plywood nedåt på tyget . Dra tyget runt plywood , och häfta det till baksidan av plywood . Börja med häftning två häftklamrar i varje hörn för att hålla tyget rakt och sedan runt kanterna .
7 .
Montera gaveln mot väggen .

Tips och varningar


 • Använd lämpliga försiktighetsåtgärder när du använder elverktyg .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör två sängar i en king size- säng
  hur du tar bort fläckar från möbler av trä
  instruktioner för matstol stoppning
  hur reparera en tabell trä matsal
  Skillnaden mellan traditionell och moderna möbler
  hur man bygger en 8 - av -12 - tums ram för en projektionsduk
  hur du flyttar möbler på glasunderlägg
  hur man bygger egna bokhyllor
  tips om besprutning minwax polyuretan
  hur till återvinna en gungstol dyna