hur man gör ett litet skrivbord

hur man gör ett litet skrivbord

Elever i alla åldrar behöver en ren , välorganiserad för att slutföra uppdrag . Bygga ett skrivbord för din student rum eller sovsal är lika enkelt som att samla ett fåtal material och avsätter tid att fylla i den . Du kanske har några av de trä och material som behövs för att slutföra detta projekt redan ligger runt huset . När det är klart , har du gjort inte bara en stor , tyst plats att arbeta , men också ett vackert tillskott till din heminredning

Du behöver :
Två stycken 1- av -6-tums trä mäter 10 fot lång .
Cirkelsåg.
En halv pund av 1 och 5/8-inch träskruv .
Borrmaskin.
Panel av 3/4-inch plywood mäta 2 meter med 4 fötter .
Måttband.
Panel av 2-av -4- tums kartong som mäter 10 meter lång .
Carpenter torget.
Sandpapper.
Trä kitt.
Bets.
Medium pensel .


1 .
Välj en av bitar av 1- av -6-tums trä och skär den för att mäta 34 och 3 /8 inches . Skär en 45-graders vinkel i varje hörn , med hjälp av cirkelsåg .
2 .
Klipp annan bit av 1- genom -6 till 32 och 7 /8 inches , lämnar kanterna rakt . Klipp ytterligare två stycken 1- genom -6 att 19 inches lång , lämnar en sida rakt . Skär de andra ändarna " kanterna till en 45- graders vinkel . Dessa bitar kommer att fungera som sidopanelerna av bordet .
3 .
Använd borrmaskin och träskruv i kontakt alla fyra stycken från stegen ovan . Verket mäter 34 och 3 /8 inches kommer att tjäna som front . Verket mäter 32 och 7 /8 inches kommer att baksidan av skrivbordet , och de två 19- tums bitar kommer att fungera som sidorna av skrivbordet . Med hjälp av snickaren torget , se till att alla vinklar träffas på 90 grader . Ramen ska nu finnas en perfekt rektangel .
4 .
Skär 3/4-inch plywood i en 38 och 5 /8 tum -by-20 och 1/2-tums panel . Med trä skruvar och borrmaskin , fast den vid ramen monteras i steg 3 . På baksidan av skrivbordet ska vara i nivå med ramen och alla överhäng bör vara i fronten . Mät överhäng med måttband på varje sida att se till att det är ännu .
5 .
Klipp eller skär av 2-gånger-4- tums trä i fyra bitar om 28 och 1 /2 inches lång . Dessa kommer att bli benen . Klipp tre bitar från 1- 6-tums trä : en back botten tandställning bit , mätning 34 och 3 /8 inches med en 45- graders skär i båda ändar , och två sidodelar som mäter 19 inches med en 45-graders snitt på bakändan och ett rakt snitt på framsidan .
6 .
Lägg två ben skapade i steg 5 på en plan arbetsyta 10 och 1 /2 inches isär . Åtgärd 2 och 1 /2 inches från botten av benen och placera ett märke . Anslut 19- tums sida och botten stag till de två benen på de varumärken med hjälp av träskruv . Den 45-graders vinkel bör vetter mot baksidan och träffa vinklarna skär på sidan hängslen . Den raka snitt överhäng ska vara vänd mot framsidan . Upprepa denna process för den andra uppsättningen av benen .
7 .
Anslut de två ben församlingar som i ovanstående steg för att den övre panelen med trä skruvar och borrmaskin .

8 .
Sand alla ojämna kanter och fylla ut eventuella hål med trä spackel . Bordet är redo för att färga , med hjälp av bets och medelstora pensel .

tips och varningar


 • Om du vill måla skrivbord den färg du föredrar istället för färgning .
 • Använd skyddsglasögon och handskar när du använder elverktyg .
 • När färgning , göra detta i en väl ventilerad plats .


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör ett harts - behandlade polyester stol
  hur du monterar en krubba
  hur man målar land möbler
  hur man gör två sängar i en king size- säng
  diy hörn bänk
  hur du beställer reservdelar till Select Comfort sängar
  Definitionen av moderna möbler
  hur du döljer en loveseat
  hur man får vattenfläckar av trämöbler
  hur fläcken och ta hand om furumöbler