hur man sätter keramiska plattor på ett bord

hur man sätter keramiska plattor på ett bord

Keramiska plattor är en mångsidig produkt med många användningsområden. Det kan användas inte bara som golv eller väggbeklädnad i kök och bad , men också i många andra projekt heminredning . En keramiska plattor bordsskiva är ett prisvärt sätt att införliva kakel i ett hemmets inredning . Bordsskivor kan dekoreras med skrot eller trasiga plattor bitar som finns ofta till rabatterade priser i byggvaruhus . Du kan skapa egna bord med hjälp av en kraftig träbit , eller uppdatera ett gammalt bord med en ny keramiska plattor överst .

Du behöver :
Scratch papper
. Penna.
Måttband.
Bordsskiva eller robust trä .
Razor kniv.
Pensel.
Polyvinyl lim .
Kakel distanser.
Stark skyddshandskar .
Skyddsglasögon.
Wet såg.
Kakel fil.
Mastix .
Injekteringsbruk.
Murslev.
Grout flyta.
Gummiskrapa.
Vattenfyllda sprayflaska .
Svamp .


1 .
Hitta ett stadigt bord som du vill att fästa keramiska plattor till . Ett annat alternativ är att använda en stadig bit av trä som bordsskivan och bifoga det till ett bord bas . Du måste besluta om bordsskivan yta , form och storlek , innan du fortsätter.
2 .
Rita din planerade designen på en bit anteckningspapper . Mät din bordsskiva med ett måttband . Använd dimension i tabellen yta och storleken på ditt kakel och planera därefter. Du kan välja att använda stora eller små plattor , alla en storlek , eller så kan du blanda en mängd olika stora brickor för att skapa ett intressant mönster . Ett annat alternativ är att använda trasiga plattor för att skapa en mosaik mönstrad bordsskiva .
3 .
Betyg ytan på bordet eller robust trä ombord med hjälp av en rakkniv kniv . Täck toppen och kanterna på bordet med ett tunt lager av polyvinylbutyral lim med en pensel . Låt limmet torka helt .
4 .
Torka passa din design på din bordsskiva . Lägg plattorna på plats och använda en penna för att rita för att markera alla plattor där de kommer att behöva sänkas. Använd bricka distanser av enhetligt utrymme plattorna .
5 .
Skär kakelplattor där det är markerat med en våt såg . Använd skyddsglasögon och handskar när du använder den våta såg . Slät grov , skarpa eller ojämna kanter med en bricka fil .
6 .
Applicera fogmassa på baksidan av varje ruta och lägg den på plats. Använd bricka distanser av enhetligt utrymme plattorna . Låt mastic torka i 30 minuter och ta sedan bort distanserna . Låt mastic torka i 24 timmar innan du fortsätter.
7 .
Applicera fogmassa för att fylla utrymmet mellan plattorna med hjälp av en spackel . Arbeta bruket i utrymmen med hjälp av en Groat flyta för att flytta injekteringsbruk över ytan . Ta bort överflödigt injekteringsbruk från kakel ytan med en gummiskrapa . Ta bort eventuella kvardröjande injekteringsbruk rester från plattorna genom att spruta med vatten och torka rent med en svamp . Låt nyligen injekterade ytan torka i 48 timmar före användning.

tips och varningar


 • Denna metod kan också användas för att skapa vackert kaklade bänkskivor .
 • Klipp och trasiga plattor har mycket vassa kanter . Var försiktig vid hantering av dessa bitar och bär robust handskar rekommenderas starkt .


 • Relaterade artiklar


  hur du flyttar möbler på glasunderlägg
  hur man gör plast möbler
  hur du tar bort damm kvalster och bakterier från madrasser naturligt
  hur man mäter en soffsektion
  vad är en madrassvarstyger ?
  Sanibel Beach andelslägenhet uthyrning
  hur man rengör din läderklädsel
  billiga diy hyllor
  hur man målar möbler expresso svart
  hur du gör din egen gröna läderrengöring