hur reparera trä snurrstol ben

hur reparera trä snurrstol ben

Med tiden kan trä snurrstol ben bli slitna eller trasiga , vilket gör möbeln instabil och osäker . En trasig del måste förstärkas för att säkerställa styrka och hållbarhet för denna typ av stol . Swivel stolar är gjorda för att upprätthålla och hålla vikten . Den stolsitsen flyttar sig skall så benen på stolen vara stark . Om möbler delar på en snurrstol inte är stabila , kan farliga olyckor inträffar

Du behöver : .
1/8-tums att 3/8-tums dymling
Drill .
3-. till 4-tums oval tråd spik
Handsåg .
Tång.
320-slippapper.
Epoxi trälim.
Pensel.
Clamp .
Stål lagning plattan .
Flathead mässingsskruvar .
Elektrisk skruvdragare.
Swivel.
Bänd bar.
Hammer.
Skruvmejsel.
Swivel klipp .
Gummiklubba.

snurrstol Trä Ben Reparation


1 .
Fix trä snurrstol ben med hjälp av en 1/8-tums till 3 /8-tums nya brickan. Den dymling kommer stift trasiga bitar av trä tillsammans . Borra tapphål i mitten av trasiga möbler benet . Separera brutna ändar trä första och borra halvvägs ner , så att en del av pluggen sticker ut när de sätts .
2 .
Borra hålet i rätt vinkel på det brott . Skär av huvudet på en 3-till 4-tums oval tråd spik med en handsåg . Sätt spiken i hålet med spetsen uppåt. Poängen med spiken bör utskjutande bara strax över brottytan på den nedre delen av trasiga möbler .
3 .
Tryck den övre delen av brutet ben ordentligt i nageln , och till den nedre delen håller spiken. Dra två bitar av ben isär och borra rakt in i skogen ca 1 cm djup , där spiken punkt in i träet .
4 .
Klipp till en bit dymlingar u00BC tum kortare än den totala djupet av hålet . Sätt pluggen , lägg lim över pluggen och till paus, tryck ihop . Torka bort överflödigt lim och klämma på plats . Använd en ny stål del vridbar platta för att förstärka en paus där med en dymling är inte möjligt .
5 .
Applicera plattan där den inte kommer att visa , på baksidan eller undersidan av benet . Använd en tallrik med skruvhål som är avfasade att acceptera försänkta skruvar . Fäst plåten över bryta med hjälp av en borrmaskin eller batteridriven skruvdragare .

Reparera Broken Swivel


1 .
Beställ ett nytt vridbart att ersätta de gamla eller skadade svivel . Du kan behöva förstärka resten av stolen när benen är repareras . Vänd den vridbara upp och ner , och lägg det på marken . Tryck ner låset för att lossa basen , eller använda en elektrisk skruvmejsel för att skruva basen från svängtappen .
2 .
Titta över klipp av det vridbara för att se om de är skadade . Om den vridbara inte längre rör sig , då den är skadad . Lyft den trasiga vridbara med ett spett , och vrid den.
3 .
Hammer en skruvmejsel in i botten av klippen , och pop ut dem . Ta bort alla svivel klipp som fortfarande är fast i skogen . Twist nya klipp på basen .
4 .
Knacka på vridbara klippen på plats med en gummiklubba . Sätt den nya vridbara i klippen . Rotera det vridbara att se till att den är i fungerande skick. Byt ut basen på stolen på den nya svängbara .


Relaterade artiklar


Definitionen av nästlade tabeller
kartong båt regler
hur du tar bort repor på en läderfåtölj
gör det själv björk letar night stands
hur man målar en byrå vit
hur man tar hand om din Tempur- madrass
hur man ansöker polyuretan till möbler
om rewebbing vinyl uteplats stolar
hur man kan mäta och sätta på skåp dörrhandtag
hur Scotchgard möbler