objekt för att säkra din bordduk

objekt för att säkra din bordduk

En picknick i parken är roligt för familjen . En vår grill och återförening i färskt utomhus gör alla leende . Det kan katastrofala , även om duken blåser bort eller vinden plockar upp ett hörn och kastar tallrikar, koppar och mat på marken . Se till att säkra duken innan du lägger något livsmedel , servis eller kryddor till bordet . Det finns flera alternativ att välja mellan som gör vissa duken är säker .

Duk klipp

Duk klipp finns i en mängd olika stilar såsom fjäderbelastade , justerbara eller stillastående . Den fjäderbelastade klipp kan anpassa sig till bordet och hålla ett starkt fäste . Justerbar klipp görs för att automatiskt justera bredden på tabellen . Skjut bara detta klipp på bordet över bordsduken och inget annat arbete krävs . Stationär klipp har en existerande öppning bredd , därför skall matchas till djupet av bordets yta . Denna typ av klipp säkrar bara duken i enlighet med dess befintliga särskilda bredd .

Duk Vikter

förbättra det estetiska med duk vikter . Om du har ett tema för din träffas , använda vikter som passar ihop med temat . Bordsduk vikter klipp till hörnen på duken för att hålla den på plats . Dessa kommer säkert duken och ge ytterligare visuella intryck . Vikterna kan också bli ett samtalsämne för alla dina gäster .

band /Tacks

Om du har att göra med ett träbord , kan du tack duken till bordet på alla fyra hörn . Detta kommer att säkra bordsduk till bordet utan att behovet av andra produkter . Använd tejp på undersidan av duken om tabellen är betong eller ett fast material . Du kan säkert duken utan att ändra utseende på bord eller duk med nubb eller klipp .


Relaterade artiklar


hur man gör en väggmonterad DROP TABLE
vad som kan användas som en matta under ett skrivbord stol ?
hur man gör en stege bokhylla
hur man gör en dagbädd från en spjälsäng
hur du döljer en fot pall
hur du väljer en lädersoffa
DIY : utomhus ceder uteplats bord
diy mikrovågsugn hylla
traditionella skrivbord för barn
tjäna lätta överdrag