tips på att hitta billiga barstolar

tips på att hitta billiga barstolar

Barstolar är i allmänhet av trä , rostfritt stål eller aluminium . Det enda de alla har gemensamt är att ingen av dem egentligen är smuts billigt . Trots detta bidrar den stora materialval och design av denna typ av möbler ger dig-köparen-mer flexibilitet med prissättning . Att vara utbildad och förberedd konsument hjälper dig att få det bästa köpet för pengarna .

fastställa en budget innan du handlar

Oavsett vilken budget som din ekonomiska gränsen innan du börjar leta efter billiga barstolar . Bestäm mängden du behöver och kostnaden per enhet som du är villig att spendera . När du är realistisk med vad du har att arbeta med ekonomiskt , kan det vara lättare att upptäcka ett riktigt fynd när du ser en .

High Quality Barstolar efter det lägsta priset

Om du vill ha kvalitet utan att betala toppen pris , fråga din favorit återförsäljare när barstolar i allmänhet kommer att fastställas till lägsta pris under året . Holiday försäljning , likvidationer och föråldrade lager eller avslutande evenemang är tillfällen då många detaljhandlare st varor till försäljning. Om du känner dig fet , försöka arbeta en annan vinkel : Fråga vid barstolar är prissatta högst. Detta kan visa sig vara ett utmärkt tillfälle för dig namnge ditt pris och få det bästa erbjudandet.

inse att kvalitet trä och rostfritt stål kosta mer

Nya Zeeland Pine , mahogny och ek är några av de träslag för barstolar . Kvaliteten på hantverket kommer att påverka kostnaden. Prissättning i början av 2010 visade på höga barstolar kvalitet bar av trä prissätts varje runt $ 150 och högre . Akta dig för att leta efter " billiga " trä Barstolar med ben som kunde bryta lätt på grund av dålig konstruktion .På grund av hållbarheten av rostfritt stål, barstolar gjorda av detta material är något dyra under 2010 , börjar runt $ 200 vardera . För att få bästa pris här , köpa dem i par . Kontrollera också på nätet samt besöka lokala återförsäljare. Fråga om de poster som finns i lager och om leveransen ingår innan du gör din slutgiltiga beslutet .

Inköp Bistro bord och stol set

Ofta kan du hitta en trio ( ett bord och två barstolar ) för mindre än $ 125 , baserat på tidiga 2010 lågpriskedja prissättning . Tänk på att du kan offra kvalitet . Många billiga barstolar är gjorda av aluminium, som är lätt och kan vara obekväm . Om du inte planerar att sitta på stolarna ofta , kan detta alternativ vara det du söker efter . Om du väljer att gå den vägen , anser täcker upp metall underlag eller stolar med kuddar för extra komfort och stil .

söka efter gratis frakt eller ingen skatt när du handlar online

Barstolar kan vara dyr , även online . Så handla på nätet lågprisvaruhus som erbjuder fri frakt eller inte betalt skatt . Ibland kanske du hittar en återförsäljare som erbjuder både kundnytta . Men försiktig att priset inte är höjt för att kompensera för dessa affärer . Jämförelse leta lokalt efter du ser en affär på nätet . Om du har bråttom , ta det bästa av tre som du tycker , men aldrig gå med den första barstol du ser förrän du göra lite mer forskning .

varvet försäljning eller Craigs List

Ibland kanske du kan att hitta bra kvalitet barstolar vid varvet försäljning eller på Craigs List . Undersök varje pall för att se till att det är studie och i gott skick innan du köper något .


Relaterade artiklar


Hur konvertera en krubba i en full -size säng
typer av Fällbara bord och stolar gömda som lagrar bort
består i att sälja en madrass olagligt ?
instruktioner för matstol stoppning
hur man bygger en dator skrivbord från grunden
hur man hittar en italiensk säng i en påse
hur man installerar gångjärn infälld skåp
kallskum vs resårmadrass
hur man målar bokhyllor
hur man bygger en vikvägg bord