vad är en enda madrass ?

vad är en enda madrass ?

En enda madrass är en typ av liggyta typiskt fyllda med metall fjädrar och stoppning eller skum . Bland standardstorlekar av madrasser , är den enskilt madrassen den minsta som produceras av de flesta tillverkare

Storlek

I USA och Kanada , den genomsnittliga längden på en madrass är 75 inches . De flesta ensamstående madrasser är cirka 39 inches i bredd . Tjockleken på en enda madrass varierar från tillverkare till tillverkare och ibland även från stil till stil inom en enda tillverkare linje .

Geografi

I Storbritannien och övriga Europa , en standard enda madrass är oftast samma längd som en enda madrass i USA , men det är 3 inches smalare vid 36 inches i bredd . I Asien enda madrasser är i allmänhet 42 inches på bredden och 78 inches i längd och kommer i en standard 22- tums tjocklek .

Funktioner

En madrasser ibland som dubbla madrasser . Twin madrasser är oftast som på en låda våren , stiftelse eller plattform att ge stöd till din kropp när du sover . Twin madrasser ibland placeras i våningssängar , som stack en madrass ovanpå varandra , som ger tillgång till början säng eller våningssäng med en stege .

varianter

Vissa företag producerar en XL , eller extra långa , twin madrass , vilket är 5 inches längre än en vanlig singel. En XXL dubbel eller super enda madrass är 9 inches längre och 9 inches bredare än en vanlig singel.


Relaterade artiklar


hur man gör trähyllor
välja en madrass för barn i lekåldern
svivel pall monteringsanvisning
objekt för att säkra din bordduk
dubbla bokhylla sänggavel riktningar
hur du tar bort färg från skåp
vattensäng frågor
hur man rengör möbler i mahogny
hur man skär ett ägg låda
hund sovrum inredning för barn