vad är en piano gångjärn ?

vad är en piano gångjärn ?

Pianot gångjärn var ursprungligen utformad för ett piano lock för att fördela vikten på locket och ställ inga påfrestningar på någon del oavsett var den hävdes . Den används nu i andra möbler och snickerier färdiga konstruktioner

Funktion

En gångjärn är en enhet som ansluter två delar av ett objekt tillsammans , samtidigt som ett begränsat utbud av rotation eller linjär rörelse mellan dem . Olika typer av gångjärn används för att rymma grader av rörelse , vikt som kan tolereras och volym användning .

Funktioner

Även känd som en kontinuerlig gångjärn , ett piano gångjärn kör fulla längd tänkt delar som ska sammanfogas . Den har en smal kontinuerlig ryggrad genom centrum av det gemensamma . Det är gjort av metall som rostfritt stål eller mässing med tätt placerade skruvar .

Fördelar

Ett piano gångjärn ger styrka och stabilitet till möbler , såsom kistor eller Armoires att få en hel del användning . Det bär lätt vikten av tunga lock och dörrar . Det kan installeras för att döljas på undersidan eller baksidan av ett objekt .


Relaterade artiklar


svivel pall monteringsanvisning
Hur man återskapar en soffa
hur man bygger i trä skytte bänkar
traditionell salong möbler
hur du monterar en poäng stol
hur man svetsa upp en blomma stå
hur man kan inreda med moderna möbler
hur man bygger en fotpall för barn
hur du gör din egen billig och hälsosam bädd
diy trä sänggavel