Hur man sköter om Tempur- madrasser

Hur man sköter om Tempur- madrasser

Tempur material för Tempur- madrassen skapades ursprungligen av National Aeronautics and Space Administration i syfte att dämpa astronauter under lyft . Tekniken var då förbättrats av ett svenskt skum bolag , som numera kallas Tempur- International, Inc. Detta företag fulländat ett viskoelastiskt , temperaturkänsligt material som använder din egen kroppsvikt och temperatur för att justera och stödjer dig när du sover . Du måste ta hand om din Tempur- madrass för att du fortsätter att få en god natts sömn .

rutinsjukvård anvisningar


1 .
Placera madrassen på en kvalitet grund . Använd ett icke -spring stiftelse eller en justerbar säng bas som är fast och solid yta . Placera inte plywood eller spånskiva över den befintliga grunden innan de släpps din madrass .
2 .
Undvik att använda värmedynor och elektriska filtar på madrassen . Istället använda vanliga filtar för att förhindra konstant uppvärmning av Tempur- material . På grund av sin känslighet för temperatur , en konstant uppvärmning av madrassen kommer att ha en negativ effekt på Tempur material förmåga överensstämmer med din kroppsform och reagerar på kroppens temperatur .
3 .
Avstå från vända madrassen . Din madrass har en enkelsidig design som gör Vända och vrida onödigt .
4 .
Lägg din madrass plant när du flyttar . Undvik att böja eller vika madrassen som du transporterar den från en plats till en annan . Stå inte madrassen på sin sida . Avstå från madrassen med hjälp av handen håller på sidorna , dessa är för placering av madrassen bara

Rengöring av avtagbar klädsel


1
Titta på . taggar sytts in i madrassen för att avgöra om madrassen har avtagbar . Om du fortfarande är osäker efter att ha läst taggarna , kontakta Tempur- kundtjänst på 800-821-6621 .
2 .
Avlägsna luckan genom att packa upp övre delen av madrassen täcka . Tvätta uppackade delen av madrassen endast täcker . Ställ din tvättmaskin till " mjuka " cykeln och ställ in vattentemperaturen till " Cold " tvätt. Tvätta inte Tempur materialet . Tvätta locket med en mild rengöringsmedel bara . Använd inte blekmedel eller starka fläckborttagningsmedel.
3 .
Ta bort locket från maskinen och låt den helt lufttorka . Alternativt , placera locket i torktumlaren och ställa den på den coolaste inställning . Ta av locket när det bara är fuktig och låt den lufttorka resten av vägen innan den placeras tillbaka på madrassen .


Relaterade artiklar


tidigt 1900-tal matbord stilar
gratis utomhus bänk bygginstruktioner
sida stol stilar
Hur målar man stolar metall fällbara ?
idéer för en stol av trä projekt
hur man bygger en arbetsbänk med hyllor
hur man bygger en schäslong från grunden
hur att renovera möbler aluminium uteplats
information om möbeltapetsering ett badkar stol
tutorial för att bygga en pärlstav sänggavel