Måleri och inredningsidéer för gamla köksstolar

Måleri och inredningsidéer för gamla köksstolar

secondhandbutiker och butiker återförsäljning kan virtuella guldgruvor för sparsam inredare . Du kan ofta hitta sågade köksstolar med inget fel förutom ett kluvet ful finish . Strip dessa stolar och dekorera dem att matcha ett nytt kök inredning , och du har en ny dekoratör kök set till en bråkdel av kostnaden för att köpa nya .

Rainbow

Ge en glad , solig kök en lättsam regnbåge utseende . Skala ordförandena för alla finish . Måla varje stol med lackfärg i en primär färg . Täck stolar i ett lager av polyuretan tydligt att skydda färgen ytan. Matcha stolar till ett träbord med rekonditionering varje bordsben i en matchande nyans regnbåge .

Feminin

Skala trästolar och måla dem i en krämig vit lackfärg . Inköp murgröna , Morning glory eller stenciler violett från en farkost butik , tillsammans med stencil färger och penslar . Stencil blommor och blad på ryggen och säten för stolar , och borsta små stjälkar och blad på inlägg ryggstödet .

Musik

Skala stolar och måla dem en antik beige färg som gamla papper . Köpa gamla musik skivor eller musik böcker undervisning . Klipp ut enskilda noter och strofer och barer med musik . Decoupage enskilda musikstycken och barer på ryggar och sitsar av stolarna . Lägg ytterligare ett lager decoupage papper till stolar för att täcka och skydda dekaler . Spraya färdig stolar med uretancellplastskum att täta konstruktionen .

amerikansk stil

Skala stolar och måla dem med vit lackfärg . Lägg röda ränder runt spjälorna ryggstödet , eller färg varannan slat rött . Måla stolsitsen blå , sedan stencil vita stjärnor på blå färg . Spraya den färdiga stolen med ett lager av polyuretan sealer för att skydda finish .


Relaterade artiklar


hur man gör en dagbädd från en spjälsäng
typer av inbyggda sängar
hur man bygger en monter för en tabell
typer av plantskola segelflygplan
hur du döljer en fot pall
hur reparera en sprucken skinnsoffa
typer av grillar
Prinsessan barn säng instruktioner
diy mikrovågsugn hylla
hur gör jag tillbaka en lutande paraply eller Sunbrella ?