Prinsessan barn säng instruktioner

Prinsessan barn säng instruktioner

Flytta från en krubba till en stor flicka sängen är ett stort steg för ditt barn. När du gör övergången , se till att det går så smidigt som möjligt . Med inslag från hennes spjälsäng och fört in dem till barn sängen är ett bra sätt att starta processen . Du kan också göra barn säng en särskild plats för ditt barn . Om hon älskar prinsessor , tänka sig att omvandla hennes säng till en som passar en prinsessa

Du behöver :
Möbler
. Sängkläder ( täcke , lakan , kuddar ) .
Tillbehör ( uppstoppade djur , prinsessa dockor ) .


1 .
Välj de möbler du vill ha, eller vad din prinsessa vill , för rummet . Vita möbler är vanligast i små flickor " rum , speciellt när du skapar en prinsessa rum eftersom det gör att färgerna att poppa. Du kan också välja mahogny eller mörk körsbärsträ för en rik , lyxigt utseende .
2 .
Plocka ut sängar . Fråga din dotter som prinsessa hon gillar bäst , och sedan köpa sängkläder uppsättningar som har att prinsessan visas på dem . Kontrollera att du har Hjälparen , lakan , kuddar , örngott , damm krås och Shams . Du kan lägga till andra enfärgade kuddar för accent som går längs med prinsessan färgschema . Se även till att tygerna är mjuka och plysch för ultimat komfort.
3 .
Plocka ut tillbehör för sängen. Du kan lägga prinsessa dockor , uppstoppade djur , även prinsessan tillbehör som en krona och trollstav på sängen . Du kan också lägga till extra detalj genom att linda spets och band runt sängstolparna eller sänggaveln .


Relaterade artiklar


hur man refinish och återställa möbler
luft stol tips
hur man gör stolar halkfria på hårda golv
hur hantverk primitiva möbler
hur du monterar en metall queen size- säng ram
hur man installerar skåp hårdvara drar
hur man gör en rustik bord matsal
Definitionen av en kudde mjuk madrass
princess huv riktningar
Hur gör jag fast upp soffdynorna ?