Väggenheten idéer för skrivbord och TV

Väggenheten idéer för skrivbord och TV

Använda en vägg enhet som kombinerar funktionerna i en dator skrivbord med en tv- stativ är ett sätt att spara utrymme och integrera teknik i ett vardagsrum , media rum eller utrymme -vitamin studentrum . TV och skrivbord väggskåp behöver kombinera alla nödvändiga delar av ett skrivbord och en TV-ställ för att vara både funktionell och attraktiv .

TV Väggfäste

En fördel med att kombinera en enhet TV-vägg med ett skrivbord är att eliminera en annan onödig skärmen . Datoranvändare kan använda samma stora skärm som tv- tittare från andra sidan rummet . Emellertid har en vägg enhet begränsad yta utrymme och även en slank profil TV kan ta upp värdefullt utrymme .Med ett väggfäste att hänga TV ovanför skrivbordet inte bara frigör utrymme utan också sätter skärmen närmare ögonhöjd , vilket är idealiskt för datoranvändare . Det kan också höja tv- skärmen ovan objekt på skrivbordet , som ett tangentbord , mus eller skrivare , att ge tittarna en tydlig bild från en lägre sittplats , som en soffa eller en stol på ett större avstånd i rummet.

Hyllsystem Surround

Ett krav skrivbord och TV väggenheter aktie är behovet av lagring . Kringutrustning , skrivarpapper , DVD , CD och andra objekt samverkar till att ta upp en hel del utrymme .en TV och skrivbord Väggenheten kan inkludera flexibla lagringsutrymme , såsom höj-och sänkbara hyllor och skåp stort nog att rymma arrangörer , lådor och hängmappar . Enheter med hyllor som omger TV erbjuder det mest förvaring alternativ och hjälpa integrera tekniken i rummet .

trådlösa kringutrustning

En annan utrymmesbesparande alternativ för en vägg enhet som även fungerar som ett skrivbord och TV-möbel är användningen av trådlösa kringutrustning till datorer. Dessa poster , av vilka de flesta använder infraröd ( IR) eller Bluetooth -anslutningar kan styra en TV eller dator från andra sidan rummet . Användare kan använda ett trådlöst tangentbord, mus eller styrplatta från en plats tvärs över rummet , som gör en skrivbordsstol onödig . Trådlösa enheter eliminerar också skräp som kommer från snören i de flesta media.


Relaterade artiklar


hur man refinish en tabell slaktbänken
instruktioner om att göra en soffa överdrag
hur man gör PVC-rör möbler
hur du gör din egen billig och hälsosam bädd
hur du monterar en krubba
skinnsoffa rengöringsprodukter
tekniker på fordonsreparationslackering gamla möbler
hur man gör ett redaktionellt styrelse
hur man installerar skåpsdörrar att glida in i ett nöjescentrum
göra en loftsäng