diy foto skärm

diy foto skärm

Ett foto skärmen är en större panel rumsavdelare dekorerad med bilder . Verket används för att öka skönheten i ett rum samtidigt som det finns funktionen att dela upp det och skapa avskildhet . Foto skärmar kan ta på en mängd olika teman , inklusive bröllop , barn , familj , sport eller djur . Valet är upp till dekoratör , men bilder och skärmen ska matcha inredningen och färgen i rummet

Du behöver : .
Bilder
. 3 eller 4 panel skärmen rumsavdelare .
Måttband.
Paint .
Sax.
Skum styrelser .
Tyg.
Pensel.
Superlim.
Lim.


1 .
Beslut om tema för ditt foto skärmen och avgöra vilka typer av bilder kommer att läggas på fotot skärmen . Också tänka på där skärmen kommer att placeras och vem som kommer att visa det . Hitta lämpliga bilder för att passa motivet , med fler bilder att välja på är bättre än att ha mindre
2
mäta storleken på panelerna på skärmen rumsavdelare med ett måttband . . Inkludera inte gränsen i mätningarna , endast inredningen panelen .
3 .
Stack tre ( eller hur många antal paneler finns ) skum styrelser ovanpå varandra , och mäta upp panelen storlek från steg 3 på den högsta trampolinen. Skär skum styrelser så att de passar in i rabatterna på skärmen panelerna .
4 .
Placera en skum ombord på marken på toppen av en bit av färgade tyg . Färgen på tyget bör komplettera de allmänna rummet och foto skärmen design . Klipp tyget runt skum ombord så att några inches på varje sida kan vika över på skum ombord . Tejpa tyget till skum ombord . Vänd skum ombord över att avslöja den sida som har tyget som täcker det . Upprepa detta steg för varje skum ombord .
5 .
Paint skärmen paneler till önskad färg i rummet och design , och låt den torka.
6 .
Lägg motiv till de färgade tyg på skum styrelser . Detta steg är inte nödvändigt , men det gör att tyget ser mer iögonfallande . Till exempel kors och tvärs bitar av band , och använda lim för att fästa dem , ger en blick av elegans medan målning design gör panelerna mer levande . Att sätta klistermärken eller glitter på tyget kan vara idealisk för ett barns rum .
7 .
Lägg super lim på baksidan av varje skum ombord , och sätt i styrelser i ramarna på skärmen paneler . Applicera tryck och vänta på dem att torka . Skummet Styrelsen bör passa perfekt i gränserna på skärmen panelerna .
8 .
Använd lim för att hålla bilderna till skum styrelser och tillämpa dem på ett dekorativt sätt att tyget på skum styrelser .


Relaterade artiklar


Hur man väljer en låda resårmadrass
gör det själv lackering av träbord
hur man gör en stol mindre vinglig
vad är en mikrofiber soffa ?
hur man kan minska mögel i madrasser
hur man använder CPES epoxi efter färgning trä
hur man hittar en italiensk säng i en påse
möbler kakel mosaik design idéer
diy militära footlocker
steg för steg instruktioner för att bygga en trä bänk