gökur reparation på ett enkelt sätt

gökur reparation på ett enkelt sätt

Med deras intrikata hantverk , gökur lägga åtskillnad på ett hem . De kommer från Schwarzwald i Tyskland , och de flesta är gjorda i den traditionella " chalet " stil . Vissa är mycket grundläggande i sina pipor medan andra är installerade med kapacitet speldosa . Gökur problem kan variera från allt som en kedja glider av en växel till en klocka som kör för fort eller långsamt

Du behöver : . .
Borra


1

undersöker ärendet. Om virket verkar vara warping runt tåget vikt kedja , borra ett större hål . Detta håller kedjan från fångst .
2 .
Tug på tåget vikt att se till göken kedjan har inte lossnat från drevet . Det borde göra ett klickande ljud om den är på plats . Om du inte hör att klicka , sedan placera klockan kedjan tillbaka på sitt drev av looping kedjan runt drevet .
3 .
Kontrollera bälgen genom att trycka på dem med fingret . Om de inte gör de två till ett " cuck " och " COO " ljud , sedan ersätta dem .
4 .
Justering av pendeln kommer att hjälpa åtgärda problem med klockan som kör för fort eller för långsam . Flytta pendeln vikten upp fixar en långsam klocka , medan järnet ner fixar en snabb.

tips och varningar


 • Du måste olja din klocka vart tredje år Och rengör de redskap som var fem till sju år .


 • Relaterade artiklar


  det bästa sättet att bygga en plattform säng
  steg för steg instruktioner för att bygga en trä bänk
  hur man skapar det mest bekväma säng
  instruktioner om att göra en soffa överdrag
  hur du syr barnsäng kjolar med inlägg
  är mikrofiber möbler polyester ?
  hur man hittar en Becker serienummer
  hur bevara läder möbler
  hur man målar land möbler
  princess huv riktningar