gör det själv armoire

gör det själv armoire

Armoires , typiskt , används i ett sovrum att bevara och hålla olika typer av kläder . Men också en armoire kan användas som en dator skrivbord eller för att dölja en TV . Även om denna möbel är tillgängliga för inköp, kan du spara pengar genom att bygga dina egna med hjälp av material såsom plywood . För att skapa en armoire , du måste först bestämma dimensioner behövs

Du behöver : .
Måttband
3 /4 tum plywood ark .
Penna.
Tabell såg.
Cirkelsåg.
Borrmaskin.
Skruvar.
Trälim.
1-av-3 ombord .
2-gånger-4 ombord .


1 .
Mät upp rummet med måttband för att avgöra hur stora att bygga armoire . En typisk storlek för en armoire är 60 inches hög med 36 inches bred och 24 inches djupt .
2 .
Mät bredden på ett ark av 3 /4 tum plywood till 24 inches . Klipp bit plywood i två 24 -tums bitar med bordet såg .
3 .
Mät två skära bitar till 60 inches och göra en markering med pennan . Skär bitar att denna längd med cirkelsåg . Dessa kommer att vara sidor armoire .
4 .
Mät ett ark med 3 /4 tum plywood 34 1 /2 inches med 60 tum. Markera plywood med pennan och sedan klippa den till mätning med cirkelsåg . Detta kommer att vara på baksidan av armoire .
5 .
Mät en plywoodskiva till 24 inches med 36 tum . Skär plywood på mätning med cirkelsåg . Detta kommer att vara toppen av armoire .
6 .
Mät och kapa två bitar från en 2-gånger-4 ombord som är 34 1 /2 tum med cirkelsåg . Mät och kapa ytterligare två bitar som är 22 inches .
7 .
Placera bitar av 2-gånger-4 ombord tillsammans i form av en låda . De 22 cm bitar måste vara inne i 34 1 /2 cm bitar . Borra två hål på ändarna där två brädor träffa borrmaskin . Kör en skruv i varje hål med borrmaskin . Detta kommer att vara basen på armoire .
8 .
Placera de två sidostyckena mot 24 tum djup av 2-gånger-4- bas . Kontrollera att framkanten av plywood är i jämnhöjd med framsidan av basen . Borra fyra hål i sidan av varje bit plywood och i basen . Säkra plywood till basen med skruvarna .
9 .
Ställ plywood som var skuren för den på plats igen . Borra ett hål var 6 inches ner varje sida med borrmaskin . Applicera en sträng trälim i bakkant av de två sidor av armoire . Ställ plywood på plats igen och kör en skruv i varje hål .
10 .
Ställ upp på armoire på plats och borra var 6 inches längs omkretsen . Applicera en sträng trälim till övre änden av rygg och sida sektioner . Ställ upp på plats igen och kör en skruv i varje hål .
11 .
Mät en skrot bit plywood att 23 1 /4 inches med 34 1 /2 inches . Skär plywood med cirkelsåg . Ställ plywood ovanpå basen inuti armoire för botten . Säkra plywood till 2-gånger-4- bas med skruvar .
12 .
Skär 1- av -3-kortet till en längd av 55 1 /4 inches . Mät bredden på toppen och botten av armoire och gör ett märke i mitten . Applicera en sträng trälim till toppen och botten av 1- av -3-kortet och sedan ställa på varumärkena . Fäst 1- av-3 ombord på armoire med skruvar .

tips och varningar


 • Place Träpaneler i ytterkanten av den armoire att täcka kanter och basen .
 • Lägg dörrarna till armoire med trä , såsom körsbär .
 • Sand och måla armoire att matcha dina befintliga möbler .


 • Relaterade artiklar


  hur man tar hand om din Tempur- madrass
  kallskum vs resårmadrass
  DIY : skär ett glasbord
  hur man gör en bänk oktagon anläggning
  hur att sälja begagnade kontorsmöbler i Los Angeles
  hur man installerar klädsel knappar på möbler
  hur man bygger ett bord droppe blad
  Utsmyckning barnen lampor
  hur man städa upp på mattor
  hur man skyddar en madrasser