hur man använder en jute sladd för att reparera en stol sits

hur man använder en jute sladd för att reparera en stol sits

Om du har en gammal stol med hängande säte är det möjligt att fjädrarna har lossnat övertid . Om så är ett starkt material som jute sladden en prisvärd och enkel fix för detta problem . Du kan använda jute sladden för att säkra källorna , spara stol från att ytterligare skadade eller kasserade . När tapetsering en möbel är det viktigt att kontrollera stabiliteten i stolens sits och underrede innan den återhämtar sig pjäsen

Du behöver : .
Skruvmejsel
Jute sladden .
Sax.
Limpistol (tillval ).


1 .
Välj en varaktig garn för din reparation projektet . Jute garn finns på hantverk butiker är inte alltid perfekt för detta projekt . Istället tittar på utbudet hem reparation butiker för robust garn . Din jute sladden bör vara minst 4 eller 5 skikt .
2 .
bort eventuella kudde från stolens sits . Kontrollera ramen för skruvar som kan tas bort för att komma till våren sittplatser . Om dynan inte är löstagbart , vända stolen upp och ned för att komma åt fjädrarna så att de kan repareras.
3 .
analysera de områden som behöver repareras i din stol stol . Om stolen själva ramen är trasig kommer jute snöre inte en tillräcklig fix . Istället måste du byta ut den trasiga ramen med trä . Om fjädrarna är trasiga eller lösa , kan jute sladd användas för att på rätt sätt binda fjädrarna på ramen .
4 .
Börja i det övre hörnet på stolens ram . Knyt en dubbelknut på baksidan av våren och sedan flytta horisontellt knyta till motsatt sida av vårens slingan . Cross diagonalt genom vårens slinga till det nedre vänstra hörnet av slingan och knyt en knut . Åter över horisontellt till det nedre högra sida och slips . Fortsätt horisontellt knyta på detta sätt via ditt individuella slingor.
5 .
Gå vertikalt ned till nästa rad av fjädrar När du har avslutat din första horisontella raden . Fortsätt med detta mönster knyta jute sladden genom fjädrarna på din stol tills du har knutit hela stolens sits .
6 .
Wrap överskottshantering av jute sladd till stolens ram för extra stabilitet . Detta är bara ett alternativ om stolens ram är inte synlig . Klipp bort överflödigt jute snöre . För extra stabilitet kan du använda varmt lim runt knop för att ytterligare hålla jute snöre till källorna .
7 .
tillbaka stolens dyna med reserverade skruvar .


Relaterade artiklar


hur reparera stolar trä svivel
hur man gör en utomhus bordsskiva med kakel på det
hur reparera din rottingmöbler
hur man kan anpassa en fast madrass
hur man målar en sänggavel
design tricks för att höja en soffa för att användas med ett matbord
soffa vs kärlek sits
hur man gör en ö slaktbänken
vad är en fjäril löv matbord ?
hur man bygger ett område bänk post