hur man använder gamla TV- fall som badrum fåfänga

hur man använder gamla TV- fall som badrum fåfänga

En blomstrande trend i badrum design är att göra badrum fåfänga ur oväntade möbler . Antika skåp , repurposed köksskåp och även fall TV kan användas för att göra ett djärvt uttalande i ett badrum fåfänga . Det fina med att använda en befintlig möbel är inte bara att det tillför intresse till rummet , det är också enklare än anpassade bygga ett skåp och avställningsyta för fåfänga . Med några noggranna mätningar och verktyg kan du konvertera en gammal TV ärendet i ett nytt badrum fåfänga .

Du behöver:
Butcher papper
. Penna.
TV fallet .
Sink.
Sink mall.
Måttband.
Marker.
Tape.
Sax.
Jigsaw.
Handsåg.
Sandpapper.
Tätningsmedel.
Piping .
L-fästen .
Drill.
Dekorativa Träpaneler .


1 .
Lägg en bit slaktare papper på ett plant underlag . Vänd upp på din TV fallet upp och ner och spåra upp på papper . Mark på arket där alla omständigheter funktioner såsom lådor finns . Klipp ut din spåras formen som ska användas som mall för din installation nedskärningar .
2 .
Placera mall för din diskbänk på din ark slaktare papper . Den här mallen ingår vid köp av nya handfat. Om du använder en gammal diskbänk eller har förlorat mallen , mät runt läppen av diskbänken och rita formen på ett separat papper . Klipp ut ditt tvättställ form och position på slaktbänken papperet TV fallet mönster som önskas .
3 .
Trace diskhon mallen på slaktaren papper på önskad plats . Märke på din slaktare papper där din blandare kommer att installeras. Klipp ut din spåras former från slaktaren papper .
4 .
Placera mallen över toppen på din TV mål och tejpa fast den på plats . Spåra insidan av din diskbänk med en markör . Var noga med att skriva direkt på toppen av skåpet så du vet var du gör din nedskärningar . Ta bort mallen papper från toppen av ditt fall .
5 .
Klipp ut dina hål för diskhon och kranen med en sticksåg . Flytta långsamt längs linjer för att undvika att dela ditt fall . Sand runt insidan av din nedskärningar och släpp din diskbänk på plats för att testa passform . Göra ändringar som behövs med en handsåg och sandpapper .
6 .
Bifoga ditt rör på undersidan av diskbänken och göra en notering på baksidan av din TV fallet för nedskärningar . Använd en handsåg för att skapa ett hål för din rörledningar att mata in genom att väggen .
7 .
Lägg en sträng med tätningsmedel på undersidan av handfatet. Installera det på plats i toppen av ditt skåp . Låt fogmassan torka helt .
8 .
Bifoga din TV fall på väggen med en uppsättning av L-fästen . Borra ena sidan av fästet på väggen och skjut sedan din TV fall på plats . Borra den andra sidan av fästet i toppen av skåpet . Täck dina konsoler med en dekorativ Träpaneler bit och spika på plats på toppen av tv- fallet .
9 .
Anslut din rader vattenförsörjning på väggen för att installera ditt tvättställ VVS .


Relaterade artiklar


Hur kan jag bifoga en fotstegskontakt till min befintliga metall sängstomme ?
information om antika lönn sovrumsmöbler
hur man bygger ett fällbart bord butik
gör det själv stege hylla
hur du monterar en lat pojke stol
hur du gör din egen pub tabell från 2 x 4 : s
hur man får vattenfläckar av trämöbler
soffa vs loveseat
hur man kan inreda med gamla stolar metall trädgård
hur man gör ett litet skrivbord