hur man bygger en förstärkare stå

hur man bygger en förstärkare stå

Förstärkare fungerar bäst när lutas upp ca 30 grader så att ljudet färdas upp istället för att bara rakt ut i högtalaren . Gör- det -själv- musiker kan åstadkomma detta projekt med tillförsikt med bara en cirkelsåg och borrmaskin. Basera material för projektet på vilken typ av finish du planerar att använda den när den är klar . Torrtillverkade har fiberboard en slät yta , vilket gör det bra för färg eller täcka med tyg , läder eller annat som täcker av detta slag . Om förstärkaren står är att vara smutsig, ek , ask eller körsbär fungerar bra .

Du behöver :
2 st 24-by-24-by-3/4-inch torrtillverkade fiberboard
. Vinkelhake.
Cirkelsåg.
Slipkloss.
100-slippapper.
Trälim.
2 st 16 1/2-by-5 1/4-by-3/4-inch torrtillverkade fiberboard .
1 st av 16 1/2-by-23 1/4-by-3/4-inch torrtillverkade fiberboard .
Variabel hastighet borr.
Philips skruv spets.
1 1/4-tums eller skruvar.
Fuktig trasa.
1 st av 16 1/2-by-24-by-3/4-inch torrtillverkade fiberboard .


1 .
Sätt 24-tums -square material på arbetsbord. Mät från vänstra hörnet närmast dig ut till höger och göra en markering på 8 inches . Placera vinkelhake på varumärket och dra en 5- tums linje .
2 .
Mät upp kanten på vänster sida och göra en markering på 8 inches . Från detta varumärke , dra en 9- tums linje som förbinder de 8- tums märke till 5-tums linje . Därefter göra en markering till 6 inches från det övre högra hörnet i den övre kanten .
3 .
Dra en linje från detta varumärke till den punkt där de två första raderna korsar varandra . Skär linjer med en cirkelsåg. Slipa kanterna med en slipkloss och 100-slippapper . Dessa är de sidor av förstärkaren står .
4 .
Kör en sträng lim på den långa kanten av en av de 5 1/4-tums bitar . Säkra den till en av de 16 1/2-tums kanterna på 23 1/4-tums material ( botten ) med eller skruvar . Upprepa detta med de resterande 5 1/4-tums bit och 24-tums material ( rygg ) . Städa upp limmet direkt med en fuktig trasa .
5 .
Ställ tillbaka på bordet så de 5 1/4-tums pjäs är på topp och bort från dig. Gör flera varumärken 5 inches från kanten närmast dig . Placera vinkelhake på märken och dra en linje över de 16 1/2-tums bredd . Applicera lim strax under linjen.
6 .
Ställ tillbaka på sin 24- tums kant och botten på dess långsida så de 5 1/4-tums bit på undersidan . Fäst botten på baksidan på linje med eller skruvar . Städa upp limmet som tidigare .
7 .
Limma till 3/4-inch kanter som uppåt . Ställ en av sidorna på den så de 5 1/4-tums bit i botten är även med underkant sidan . Rikta bakkant sidepiece med bakstycket . Säkra sidan till botten och tillbaka med den eller skruvar . Vänd montering över och säkra de återstående sidepiece som den andra .

tips och varningar


 • Borra försänka hål för skruvarna innan installationen om så önskas .
 • Täck sidorna av förstärkaren stå med tyg eller läder som ett alternativ till att måla.
 • Lämna inte elverktyg inom räckhåll för barn .
 • Sätt inte en finish till förstärkaren stå utan ordentlig ventilation .


 • Relaterade artiklar


  hur man skär latexskum
  diy stoppade sänggavel
  hur man använder CPES epoxi efter färgning trä
  tips på att hitta billiga barstolar
  kartong båt regler
  hur du hittar återställningsknappen för en Coleman spa
  hur man läser i sängen med en kudde
  instruktioner för att bygga det själv medeltida möbler
  hur man fixar strimlad lädersäten
  design tricks för att höja en soffa för att användas med ett matbord