hur man bygger en hylla i ett garage

hur man bygger en hylla i ett garage

Bygga en hylla i ett garage är ett utmärkt sätt att få alla dessa fula förvaringen upp från marken och säkert ur vägen . Garage hyllor också inte behöver vara särskilt vackra och kan helt enkelt vara robust . Göra din egen hylla i ett garage är ett enkelt företag , ännu enklare om du redan har erfarenhet av att arbeta med en såg eller borr

Du behöver : .
regeldetektor
. Penna.
Måttband.
Nivå.
Lumber , 3-tums -by -1-tum.
Lumber , 1-tums genom -1- tum.
Plywood , u00BE-tum.
Saw.
Drill .
Skruvar , 3 .
5-tums.
Uppställning konsoler , 10-tums .


1 .
Hitta reglarna i väggen i ditt garage . Standard avstånd mellan reglarna är 16 inches, men detta kan variera i garage . Markera platsen för bultarna i det område där du vill ha i hyllan . Mät från taket ner till den höjd du vill ha din bokhylla och markera den mellan de två stuteriet poäng . Använd ett vattenpass för att kontrollera att linjen är jämn.
2 .
Klipp till två 10- tums-långa bitar av 3-av -1 timmer . Klipp två 24- tums-långa bitar av 1- av -1 timmer . Skär en 24-tums -by -12-tums bit plywood för hyllan toppen .
3 .
Placera en av de 24-tums bitar över linjen mellan väggreglar , centrerad-Det kommer att vara 4 inches hänger över på varje sida om reglarna är 16 inches isär . Skruva in i väggen och stud bakom muren .
4 .
Placera 10- tums bitar av 3-av -1 timmer vertikalt längs positionerna väggregel , under och gränsar mot horisontella 1-av -1 . Skruva på plats .
5 .
Placera hylla parentes så att vinkeln är i jämnhöjd med toppen av den horisontella 1- av -1 och armen går ner de vertikala 3-av-1 . Skruva på plats .
6 .
Placera hyllan brädan ovanpå konsolerna och mot väggen . Placera den andra 1- av -1 bit längst upp i hyllan , parallellt med det första plankan . Skruv i väggen så att din bokhylla toppen är säker men kan ändå lätt avlägsnas vid behov .


Relaterade artiklar


diy hur man ansluter en antik järn sänggavel
hur man bygger en träbänk längs en vägg för baseball kanoter
hur man refinish ett antikt cederträ armoire
ladderback stol historia
hur man bygger ett bord matsal med handverktyg
donera möbler i McHenry , Illinois
hur man gör en bänk land lagring
hur man får vattenfläckar av trämöbler
hur man bygger en stol från en skateboard
göra nödställda möbler