hur man bygger en tre skåp låda fil

hur man bygger en tre skåp låda fil

De flesta hemmakontor kan inte överleva utan ett arkivskåp. Även om du kunde välja att köpa ett arkivskåp på ett kontor leverans eller större varuhus , designa och bygga din egen kan vara en rolig och givande utmaning om du är händig med verktyg . Dessutom , bygga ett arkivskåp hemma tillåter oändliga anpassning och sparar pengar

Du behöver : .
Pencil
Papper.
Måttband.
3 /4 tum plywood.
1 /2 tums plywood.
Låda guider .
Hängande fil rack .
Låda handtag.
Cirkelsåg.
Spikpistol.
1 1 /4 Inch Nails .
Borra pistol.
Träskruvar.
Trälim.
Skyddsglasögon .


1 .
Design planerna för arkivskåp . Ta mått på utrymmet skåpet kommer att uppta och rita planer runt dem . Mappar finns i olika storlekar , så mäta filer som används på kontoret att besluta om höjd och bredd på varje låda . Låt minst en tum av utrymmet ovanför varje fil och en halv tum utrymme på båda sidor för att möjliggöra för enkel öppning och stängning av lådor .
2 .
Klipp sidorna , toppen och botten av skåpet av tre fjärdedels tum plywood med en cirkelsåg . Se till att bära skyddsglasögon , eftersom cirkelsåg sparka upp en stor mängd sågspån i luften .
3 .
Kör en sträng trälim över den nedre kanten av väggar och följa dem till botten . Nail dem på plats , sedan upprepa med toppen. Kör en sträng trälim på kanterna av arkivfil tillbaka och sedan spika det på plats . Låt trälim torka helt .
4 .
Skär bottnar, sidor , fronter och ryggen på lådorna ur halv tum plywood med cirkelsåg . Dubbelkolla mätningarna på lådor-misstag kan orsaka lådor att ställa felaktigt på lådan guider
5
ihop lådorna så att sidorna och baksidan av lådan inställd på . toppen av lådan botten. Detta gör det möjligt plywood i botten för att bära den största delen av vikten och förhindra lådan faller isär så snabbt . Kör en sträng trälim runt kanterna på botten och sedan spika sidorna , baksidan och framsidan av lådan på plats . Installera lådan handtagen till fronten med träskruv .
6 .
Installera lådan guider på insidan av skåpet kroppen och på sidorna av lådorna. Säkra guider till trä med träskruv . Börja med den nedersta lådan och hänga lådorna en i taget . Som var och en är installerad , placera lådan inuti skåpet och öppna och stänga den några gånger för att se till att den är i rätt position .
7 .
Placera hängmapp ställningar inne lådorna .


Relaterade artiklar


hur man bygger en bänk post lagring med en klädhängare
Scotchgard alternativ
hur att Refinish trälådor
hur man hjälper till att städa upp efter en måltid
hur reparera stolar trä svivel
vad är skillnaden i Trådantal i ark ?
hur färga vinylsäten
välja en madrass för barn i lekåldern
hur du gör din egen gröna läderrengöring
hur man bygger en utomhus kakel bordsskiva