hur man bygger ett läger stol

hur man bygger ett läger stol

Stolar är trevligt att ha när du är ute camping , men kommersiella stolar kan vara skrymmande och något av en smärta till transport till och från campingen . Denna frustration förvärras när man överväger den minimala tid som läggs på att verkligen sitta i stolen . Att bygga en mindre, lättare och lätt bärbar läger stol är ett enkelt alternativ

Du behöver : .
6 fot av 1-tums trä dymlingar
Canvas.
Rep.
Saw.
Brickor.
Takläggning naglar.
Hammer .


1 .
Skär 1- tums träpinne i tre 2-fots bitar . Var noga med att skära ändarna på pluggen bitar platta .
2 .
Stack cut pluggen så det ser ut som en triangel . Vira repet tätt runt mitten av dymlingar tre gånger och säkra repet på plats med en fyrkant knut .
3 .
Ställ bundet dymlingar upp på slutet och sprida ut den kopplade dymlingar med repet fortfarande är lika runt om i centrum så att det kommer att stå på egna och kommer att ge en slags tipi utseende .
4 .
Mät avståndet mellan de utspridda ben och skär en bit duk för att passa över toppen av benen med en u00BD-tums överhäng runt toppen av dymlingar .
5 .
Placera duken längst upp på den stående pluggen benen och placera en u00BD-tums bricka på ovansidan av duken och i mitten av pluggen benet . Fäst brickan och duk på plats med en stor huvud takläggning spiken . Kör spiken i mitten av pluggen för att förhindra den från delningen. Upprepa detta steg för de andra två benen .
6 .
Testa stolen genom att sitta på den . Om repet inte är bunden tätt nog , kommer benen håller inte ihop . Om de glida isär , helt enkelt Retie benen ihop säkrare och försök ordförande.


Relaterade artiklar


funktioner Rullstängning dator skrivbord
Hur konvertera en dagbädd för en flicka att en dagbädd för en pojke
hur du beställer reservdelar till Select Comfort sängar
hur man bygger en picknick bänk
typer av lönn för möbler
hur man gör överdrag för gräsmatta stolar
dubbla bokhylla sänggavel riktningar
metall sängram monteringsanvisning
hur du monterar en metall queen size- säng ram
fordonsreparationslackering och målning toskanska möbler