hur man bygger projektions-TV står

hur man bygger projektions-TV står

Om budgeten är stram när de avgör vilka projektions-TV att köpa , överväga att bygga din egen projektions-TV står för att lindra stress på plånbok . Gör-det- själv konsumenterna är på toppen av deras spel genom att utföra projekt som TV-stativ . Inte nog med att spara pengar , men du får också bestämma vilken typ av trä går in i montern. Detta innebär också den typ av finish på stativet är ditt val

Du behöver : .
74-by-11-by-3/4-inch timmer bit
. 2 timmer stycken , 70 1/2-by-10-by-3/4 inches vardera.
Vinkelhake .
Variabel hastighet borr.
1/16-inch borr .
2 timmer stycken , 24 1/4-by-10-by-3/4 inches vardera.
Trälim.
3 timmer stycken 9- av -10-genom -3 /4 inches vardera.
4-penny finish naglar.
Hammer.
2 timmer stycken , 13 3/4-by-10-by-3/4 inches vardera.
25-av-72 by-1/4-inch plywood bit .
2-öre låda spik .
Fuktig trasa .


1 .
Placera 74-tums ( översta hyllan ) bit och en av de 70 1/2-tums ( mitten hyllan ) stycken på en arbetsbord . Markera mitten av varje på ena långsidan och lägg kanterna mot varandra , rikta in märken . Den översta hyllan är 3 1 /2 inches längre än mitten hyllan , så kommer 1 3 /4 inches av det längre än varje ände av den mellersta hyllan .
2 .
Mät från vänstra änden av mellersta hyllan och göra markeringar på 11 1 /4, 12 , 35 5 /8, 36 3 /8, 60 och 60 1 /4 inches . Sätt vinkelhake på märken och rita linjer i båda delarna . Borra tre styrhål mellan raderna med 1/16-inch borr. Borra ett hål 1- tums från fram-och bakkant , respektive och en i mitten .
3 .
Vrid den mellersta hyllan över och placera resterande 70 1/2-tums bit ( nedersta hyllan ) på arbetsbordet . Skjut de två tillsammans så länge kanterna vidrör och ändarna ännu . Mät från den vänstra änden och göra markeringar på 18 och 18 3 /4 inches . Upprepa detta från höger sida .
4 .
Sätt vinkelhake på märken och rita linjer i både hyllor . Borra hål som tidigare. Ställ sedan in två 24 1/4-tums stycken ( sidor ) på arbetsbordet . Mät från en 10- tums kant ( blir överst) och göra markeringar på 9 och 9 3 /4 inches . Ställ vinkelhake på märken och rita linjer tvärs över sidorna . Borra hål som tidigare .
5 .
Kör en pärla med lim på ena änden av 9-tums bitar ( avdelare ) . Fäst dem mellan raderna på mitten hyllan med målgång naglarna .
6 .
Limma till ändarna på botten och mitten hyllor . Säkra hyllor på sidorna med målgång naglar . Applicera därefter lim till ändarna på de 13 3/4-inch bitar och sätt fast dem mellan hyllorna på de linjer som dras med målgång naglar .
7 .
Rikta den övre med avdelare av de ritade linjerna. Sprid lite lim mellan raderna och säkra övre till avdelare med målgång naglar . Slå på TV stå över och låt toppen hänga utanför kanten på arbetsbordet . Kör lite lim på den exponerade kanter , satte 72-tums bit plywood på stativet och fäst det med boxen naglar . Städa upp överflödigt lim med en fuktig trasa .

tips och varningar


 • Ställ nailheads med en spik in och fylla hålen med kitt .
 • Låt inte elverktyg inom räckhåll för barn .
 • Använd inte en avslutning på TV-stativet utan ordentlig ventilation .


 • Relaterade artiklar


  bäddmadrasser till hals & skuldra
  hur till återvinna en fotpall
  hur man bygger ett teak bänk
  hur man gör en bärbar kläder rack
  hur man använder bivax för möbler rengöring
  billiga diy hyllor
  hur reparera stolar trä svivel
  diy mikrovågsugn hylla
  riktningar för en bokhylla sänggavel
  hur man väljer en låda lås