hur man demonterar en kontorsstol och ta bort den mekanism från basen

hur man demonterar en kontorsstol och ta bort den mekanism från basen

Flytta din kontorsmöbler är mycket enklare om du kan bryta ner bitar och förvara dem i lådor . Det finns många olika typer av kontorsstolar , de flesta har en liknande mekanism som kan demonteras

Du behöver : .
gummihammare
. Skruvmejsel.
Insexnyckel.
Smörjande spray .


1 .
Lägg din stol på sidan och inspektera hjulen . Många hjul har ett klipp som håller dem på stolen basen . Tryck klippet att släppa ratten stjälkar och ta bort hjulen . Om det inte finns klipp på stammen , dra hjulen ut från basen , knacka toppen av dem med en gummiklubba , om det behövs , för att lossa stjälkar .
2 .
Lossa skruvarna på sidan av stolen som håller armarna på sätet . De flesta stolar användning Phillips-skruvar , men vissa kan ha insexskruvar , som kräver hjälp av en insexnyckel i stället för en skruvmejsel .
3 .
Placera stolen upp och ner på ett bord för att få tillgång basen och lyft mekanismen . Dra upp på stolen benen för att ta bort mekanismen inlägget . Detta kan lossna lätt med några stolar , men med andra tjänsten kan ha fastnat . Hammer sätet botten runt inlägg med en gummiklubba för att hjälpa till att lossa den samtidigt som du drar upp på benen .
4 .
Spray smörjmedel runt posten som ordförande om det fortfarande är fast i stolen . Låt smörjmedlet arbeta i 10 minuter , försök sedan igen för att ta bort inlägget . Det ska komma rätt bort .
5 .
Knacka på slutet av inlägget sticker ut från mitten av stolsben . Detta bör pop mekanismen från benet bas och ta bort den från stolen .

tips och varningar


 • Pack alla skruvar ihop till en zip-top påse så att de Gå inte vilse .


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör möbler i mahogny
  hur man bygger en enkel bokhylla sänggavel
  hur man kan inreda ett bord shadowbox kaffe
  gör det själv lackering av träbord
  dresser projekt
  hur man bygger en bänk post lagring med en klädhängare
  hur man gör en bärbar kläder rack
  hur man väljer konsol tabeller
  möbelrengöring guide
  hur man gör en PVC- rör stol för utanför