hur man gör ett redaktionellt styrelse

hur man gör ett redaktionellt styrelse

Som en arkitektur student kommer du att utarbeta flera byggnader och struktur i hela din college karriär . Efter att ha den perfekta bärbara redaktionella ombord ger dig möjlighet att börja utarbeta ett ställe och avsluta på ett annat område . Du kommer inte bara nytta av en bra kvalitet redaktionella Styrelsen genom din skolgång , men väl i din karriär . En stor kvalitet redaktionella Styrelsen kommer även att innehålla ett handtag , vilket är en stor fördel när det gäller att hänga din styrelse när du inte använder den .

Du behöver :
3/4-inch bit plywood , 30 inches med 40 inches
. Självläkande ritbordet täcka , 30 inches med 40 inches .
Självhäftande cement .
4- tums låda handtag .
2 handtag skruvar .
Drill.
Borr.
Skruvmejsel.
Måttband .


1 .
Fäst självläkande ritbordet täcka med plywood genom självhäftande cement till toppen ytan av plywood och baksidan yta självläkande låda ombord täcka . Låt cement för att ställa i fem minuter , tryck sedan på ritbordet täcka med plywood . Rada upp hörnen på locket med plywood för att säkerställa en perfekt passform .
2 .
Fäst lådan handtaget till ritbordet . Åtgärd 18 inches in från varje hörn längs 40- tums kant . Borra ett hål genom båda 18- tums varumärken.
3 .
Skruva lådan hantera intro styrelsen med skruvmejsel . Detta kommer att göra det lättare för dig att bära brädan från en plats till en annan .


Relaterade artiklar


göra en loftsäng
hur man gör trähyllor
installationsanvisningarna för en fullständig utbyggnad låda bild
hur man sköter om en Tempur- madrass
funky , till hippie sätt dekorera gamla möbler
hur man sätter upp en queen size-säng ram
hur man gör en vägg sänggavel
hur man gör en dagbädd från en spjälsäng
hur man bygger en manikyr bord
redo säng instruktioner