hur man väljer en låda lås

hur man väljer en låda lås

Dyrka lås skrivbordslåda är ofta nödvändigt när nyckeln länge är borta . Det kan vara särskilt frustrerande om du behöver tid känsliga handlingar från lådorna . För att förhindra framtida lockouter , gör en kopia av ditt skrivbord nycklar och förvara dem på två olika platser i hemmet . Enligt Reader's Digest , stölder nästan alltid se ut i strumpan lådor ännu sällan gå in barnrum . Därför lagrar extra nyckel i ett barns rum är en bra idé

Du behöver : .
2 Gem
Ficklampa.
Skruvmejsel.


1 .
Räta två gem . Om du gem har en plastbeläggning , skala bort beläggningen med fingrarna så att det bara finns metall delen av gemet . En av gem kommer att gå i låset och den andra kommer hjälpa andra genom att trycka på spänningen skiftnyckel i skrivbordet .
2 .
Shine en ficklampa i låset för att leta efter den sida som har stift. Om du inte kan känna dem , tryck in gemet inuti låset . Rake sidorna av låset med gem för att hitta stiften . Håll stift med ett gem .
3 .
Sätt i den andra gemet , så att den är parallell med den andra gemet . Detta gem kommer att upprätthålla trycket på låscylindern . Pressa på gemet och flytta in gemet uppåt mot stiften .
4 .
Vrid stift i låset med gemet tills låset öppnas . Den parallella gem påtryckningsmedel mot låscylindern kommer att börja röra sig och du ska tillåta gem för att flytta med den inre mekanik . Öppna lådan och låt den stå på glänt tills du hittar nyckeln .

tips och varningar


 • Använd en skruvmejsel för att utöva påtryckningar på låscylindern om gemet är inte tillräckligt stark .
 • Avstå från att bryta mot lagen när de använder dessa metoder för dyrkning . Ovanstående metoder är avsedd för dem som rättmätigt öppna materialet i lådor eller skrivbord .


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en del möbler ben
  hemlagad rustika möbler
  historia schäslong
  vårdar utomhus rottingmöbler
  polyuretan vs latex madrass
  hur man skär bordsbenen
  hur till återvinna en fotpall
  hur reparera en tabell matsal
  typer av kudde fyllning
  hur man gör en bänk från landskap virke