köksstol rulle alternativ

köksstol rulle alternativ

Wheel-stil hjul på en köksstol få komma in och ut ur en plats vid ett köksbord lätt, men hjul kan instegsskydd ömtåliga ytor . Det finns flera alternativ för att ersätta hjulen på köksstolar . För att ta bort ett hjul , placera en platt skruvmejsel huvudet under hjulet montera och bänder bort från basen av stolen . Hjul innehas av åtsittande friktion monteringar, och kommer att dra ut när tillräcklig kraft används .

Teflon eller Filt Glider

sidostöden är det minst kostsamma lösningen för att ersätta hjul och är lätta att hitta och installera . Göras endera från möbeltassar eller av hållbart och med låg friktion Teflon är dessa kuddar hålls caster montering fläckar av lim på baksidan av plattan. Teflon kuddar är särskilt utformade för att undvika repor trägolv . I de flesta fall möbeltassar kommer inte att skada golv heller. Traditionell, icke- teflonbelagd plast glider inte är så låga friktion som filt och teflon alternativ , och kan skada golven. Byta rullar med kuddar kommer att släppa en stol höjd ca 2 inches .

Bell Glider

Bell glider montera i samma montering som hjul togs bort , och de ersätter rullar med en fast , icke-löpbanan . Användbar för att undvika hjul och hålla stolar stilla runt barn eller äldre , är Bell glider byggs i olika diametrar och höjder , så att konsumenterna kan matchar höjden på hjul som togs bort . Dessa beslag är gjorda av plast , så att de kan skada trägolv om de inte kombineras med teflon eller möbeltassar .

Woda Glider

I likhet med klocka glider , Woda glider passar in i caster montering på undersidan av din stol med samma friktion monteringssystem. Om klocka glider " fötter är en liten diameter , Woda glider fötter är 7 inches runt och belagd med teflon . Den ökade ytan på en Woda glid och lågfriktionsbelägg längst ned på sidan tillåter stolar för att enkelt glida över de flesta ytor som om stolen fortfarande var försedda med hjul .

Ball Hjul

Ball hjul rulla på en boll som finns i caster montera . Dessa hjul är byggda av mjukare plast som gör det möjligt för rullande över alla ytor som kan skada dem .


Relaterade artiklar


hur man använder en konsol bord som ett skrivbord
vad är en enda madrass ?
vad är grönt kontorsmöbler ?
hur du döljer en madrass i ett skåp
typer av trä handgjorda stolar
hur man handlar läder möbler
chiminea instruktioner
hur oljan akacieträ utemöbler
hur man hänga en hängmatta i ett sovrum
hur man hyr en möblerad bostad