kreativa lösningar för en lång - mattressed säng

kreativa lösningar för en lång - mattressed säng

Tall madrasser är en smärta för en del människor eftersom de gör i sängen högre . Äldre och personer med nedsatt rörlighet kan ha svårt att komma i och ur sängen . En ruta våren gör sängen ännu längre , och säng ytor ofta hamnar mer än 30 inches ovanför golvet . Du kan ansöka kreativa lösningar för att arbeta med högre madrassen utan att behöva byta ut den .

Hoppa över Box Spring

Om du har en låda våren på din säng , överväga att byta den helt . En ruta våren ger viss stabilitet för madrassen, men du behöver inte ha en . Box fjädrar är ganska djup , vilket bidrar till höjden på en hög säng . Byte av ruta våren med en tunnare ett är ett alternativ , men du kanske upptäcker att du föredrar att sova på en säng utan madrasser . Detta är möjligt endast om din sängram har trä eller metall lister för att hålla madrassen från hängande eller faller på golvet . Om din sängstomme inte har lister , göra vissa men skärbrädor till lämplig längd . Skjut styrelserna så att de spänner över bredden på sängramen , sedan lägga madrassen ovanpå . Du kommer att sänka sängen höjd avsevärt och styrelser ger den stabilitet som madrassen behov .

Använd en lägre sängram

En låg profil sängstomme är en som sitter bara några inches från golvet . Den sängramar kommer med eller utan rullar . En låg profil sängram kommer att släppa höjden på sängen , vilket gör det mer bekvämt att komma i och ur sängen . Företag gör under-sängen förvaringslådor som passar under denna typ av sängram . Om du använder området under din säng för lagring, användning i fälten, som är tillräckligt långa för att lagra ett stort antal objekt . Använd låg profil sängstomme med både en hög madrass och din box våren .

omfamna det

Embracing din höga madrass säng kan vara det bästa alternativet , speciellt om du har en sänggavel eller fotsteg som fungerar med din specifika sängram . Sheet tillverkare gör djupa ficka ark , som passar dessa högre madrasser . Placera en dekorativ stepstool på sidan av din säng . Det gör det lättare att kliva i och ur sängen . Lägg till en andra stepstool på andra sidan av sängen för att tillgodose din partner eller någon annan som har svårt att klättra i säng . Om du är äldre och har styrka eller balans problem , dock ett stepstool definitivt inte ett svar , en ändring av sänggavlar att rymma en sänkt säng nog.


Relaterade artiklar


design tricks för att höja en soffa för att användas med ett matbord
hur till låsa upp en kista körfält ceder
hur man bygger egna bokhyllor
anvisningar för målning rottingmöbler
hur man mäter överdrag för fåtöljer
Vilken typ av trä är utomhus teak möbler egentligen gjord av ?
hur man använder en jute sladd för att reparera en stol sits
vad är skillnaden i Trådantal i ark ?
vattensäng Frågor och svar
hur man gör trähyllor