stolsöverdrag instruktioner

stolsöverdrag instruktioner

Skapa din egen stol täcka för att ge nytt liv åt en gammal stol eller som ett skyddande hölje . Med täcker denna blankett till formen på stolen och drapera över sätet och benen , kan du också lägga elegans till ett formellt matbord . Slutför stolsöverdrag genom att sy fyra bitar av tyg tillsammans för att göra ett örngott stolsrygg som flödar över sätet och hänger runt benen

Du behöver : .
Paper
Penna.
Måttband.
Muslin.
Sax.
Stift.
Symaskin.
Tråd.
Järn.
Medeltunga dekoratör tyg .


1 .
Ta mått på stolsryggen , sits och omkrets runt toppen av benen . Använd mätningar för att skapa ett papper mönster som täcker stolen tillbaka som ett örngott , ligger platt på stolsitsen och draperier ner för att täcka benen . Benet kjol är en pjäs som sveper runt benen , som liknar en säng kjol . Håll mönsterdelar till ordföranden se till att de har rätt storlek .
2 .
För bästa resultat , välj en medelkraftig dekoratör eller bomull som kommer att drapera fint över stolen. Använd mätningar av papper mönster att beräkna av tyg som krävs för att täcka ordförande.
3 .
Placera mönsterdelarna på muslin , spåra dem med en penna , och klipp ut dem att göra ett test överdraget . Detta kommer att förhindra slöseri tyg om de mätningar eller mönstret inte är korrekta .
4 .
Nåla muslin stolen framst till stolen bakst med räta mot räta . Sy runt de tre sidorna med en 1/2-inch söm , lämnar botten öppet att glida över ordförandeskapet . Vrid den främre /bakficka höger sida ut och jämna till hörn .
5 .
Fäst klädseln till stolen framkant med stift . Sy två bitar tillsammans med en 1/2-inch söm . Du kommer nu att ha ett omslag som glider över stolsryggen och ligger platt på sätet .
6 .
Placera rektangulär benet kjol på en plan yta . Hem kortsidan genom att vika tyget 1 /4 tum till baksidan och trycka med ett järn för att hålla på plats . Vik fållen under ytterligare 1 /4 tum för att dölja den råa kanter , tryck för att hålla den på plats och sy nära till det inre luckan för att säkra hem . Upprepa för den nedre kanten .
7 .
Pin benet kjolen till rygg och sits kanterna täcka så att de två fållas kort ihop i mitten bak och höger sida är tillsammans . Sy benet kjol till ordföranden rygg och sits täck med en 1/2-inch söm .
8 .
Vänd stolen täcka höger sida ut . Skjut muslin locket på stolen för att kontrollera passformen . Justera mönster som behövs, och upprepa processen med dekoratör tyget .


Relaterade artiklar


hur man reparera en läder infällning bord
japanska traditionella möbler
hur oljan akacieträ utemöbler
polyuretan vs latex madrass
hur till göra min soffa mer bekväm
typer av Fällbara bord och stolar gömda som lagrar bort
hur man gör en billig skrivbord från material hemma
Hur kan jag bifoga en fotstegskontakt till min befintliga metall sängstomme ?
läder vs tyg soffor
hur man målar falska trämöbler