typer av landets gungor gjorda av cederträ

typer av landets gungor gjorda av cederträ

En blank , slät ceder gunga utanför ett lands hem inbjuder dig att ta en plats och koppla av . Av naturliga ceder , slipas , färgas och glaserade fullbordar utseendet i ett land hem . Det finns olika typer av cederträ gungor , och någon av dem kan skapa en avkopplande atmosfär .

gunga

En gunga på fram-eller baksidan veranda i ett land hem är mycket inbjudande . Ceder är ett mycket tungt trä , och cederträ veranda gungor skall hänga av starka metall kedjor som är fästa på taket . Enligt vilket pris, standard längd gunga är fem meter , men de kan vara specialbeställda att komma så små som två meter eller så länge som 10 meter .

Yard Swing

Om du inte har ett främre eller bakre veranda att hänga en gunga från , anser en gunga ceder gård . En gård swing liknar en gunga och oftast har samma längd på fem meter , men de stöds med en A -ram så att de kan flyttas . Enligt Sportsmans Guide är ceder naturligtvis röta och insektsangrepp resistenta . Om du placerar denna omsvängning i din trädgård , vara säker på att det kommer att pågå under mycket lång tid .

Plank Swing

Cedar är mycket stark , och den grundläggande ceder plankan hängs av två linor och stöds av den starka gren av ett träd . Svängningarna har ett rep på vardera sidan och en grundläggande planka att sitta på .

gungställning

Cedar swing uppsättningar kan byggas för att rymma barn och vuxna , men en del swing apparater är gjorda för endast vuxna . Swing uppsättningar kan anpassas och beställas efter dina egna personliga preferenser , och många innehåller en liten lekplats för barnen att klättra på . Eftersom cederträ är röta och insekter resistenta , det är rätt val av virke att använda för en gungställning . Det är också slätas ut så att du inte behöver oroa sig för barn som kan få flisor .


Relaterade artiklar


förklara spole räknar med madrasser
modern diy hyllor
hur man gör stolar halkfria på hårda golv
hur man rengör Natuzzi soffor i läder
design tricks för att höja en soffa för att användas med ett matbord
hur man får bläck ur lädersäten
idéer för en stol av trä projekt
riktningar för en bokhylla sänggavel
lätt utomhus städa upp idéer
hur man bygger en fotpall för barn