verktyg för reupholstery

verktyg för reupholstery

Klädsel är ett hantverk ofta lärt sig genom erfarenhet . Använder rätt verktyg gör ditt jobb lättare. Många verktyg är specifika för reupholstering , och du kanske redan har några av dem till hands . Om du planerar att reupholstering som ett företag , lägga pengarna på kvalitet verktyg. Klädsel är ett tillfredsställande hobby , liksom en nödvändig service för hushåll och företag möbler , bilar , båtar och flygplan .

Klammerborttagare

En klammerborttagaren är viktigt för att avlägsna det gamla tyget . Den har en kluven metall slut för att ta bort klammer . Ett par diagonal tång hjälper dig att dra ut trasiga klammer .

Tack Removers

Om möbeln har nubb , behöver du en krusning mejsel och ett slag hammare . En krusning mejsel har en böjd slut för att få under stift, och den tunna hammare används för att peka på handtaget på mejseln att dra ut dem .

sadelgjord Bår

En sadelgjord bår hjälper dra jute sadelgjord spänd vid byte det på undersidan av stolar . Med flera olika slag har funnits, har de alla vassa tänder för att ta tag i bandet och ett handtag .

häftpistol

en häftpistol används för att fästa det nya tyget när återvinning pjäsen . En luft häftapparat och kompressor gör arbetet mycket lättare .

skum Cutter

Vid byte skum , behöver du en skum fräs . En elektrisk kött förskäraren fungerar bra för enklare projekt .

symaskin

En industriell symaskin kommer att ge dig de bästa resultaten , men en vanlig symaskin fäst med en större nål kommer att arbeta för enkla arbete . En kederfoten hjälper till att hålla tyget smidigt när man syr sladd eller rörsystem .

måttstock och Måttband

En måttstock och måttband är nödvändiga för att klippa tygstyckena till storlek . Du behöver en kvalitet par saxar för att klippa tyg . Använd dammfritt vit krita för att markera ditt tyg innan du klipper .

Klädsel Pins

Klädsel stift ser antingen ut som bokstaven " T " eller huvuden kan vara en plan cirkel . Du behöver dessa för att hålla tyget på plats medan du syr eller före häftning och häftning.

Tyg Steamer

En ångbåt är idealisk för efterbehandling pjäsen och ge den polerad look . Du kan använda ett hushåll ångbåt , men investera i en industriell användning ångbåt om du planerar att göra en massa klädsel arbete .

Button Maker

För att skapa tygklädda knappar , behöver du en klädsel knapp-maskin. En kvalitet Maskinen är tillverkad av gjutjärn . Det tar bara upp en 4-av -7-tums plats på din disk eller arbetsbänk .

några extra

Ett par Hog- ring tång kommer att behövas om att göra arbete auto klädsel . Andra användbara verktyg är ett par av nål-tång , en gummiklubba och en grundläggande uppsättning skruvmejslar .


Relaterade artiklar


information om madrass kvalitet
hur man klä en soffa på ett enkelt sätt
hur man bygger en hylla i ett garage
Tempur- kontra kontur - pedic
hur man bygger en enkel och arbetsbänk
skinnsoffa kudde reparation
hur man bygger en tv står för en 50 - tums TV
typer av kudde fyllning
Hur man monterar en malm sängbord på väggen
land bänk byggnad riktningar