Hur gör jag möbelvaruhus läder i iskallt temperaturer ?

Hur gör jag möbelvaruhus läder i iskallt temperaturer ?

Lädermöbler kan spricka på grund av extrem köld . Samtidigt möbler i ett klimat-kontrollerad lagringsanläggning är alltid det optimala valet , kan du vidta åtgärder för att skydda möblerna i ett förråd utan värme . Du måste alltid förvara det på ett sätt som skyddar trä ram . Möbler staplade in i lager kan orsaka onödig stress för sin ram och raster orsaka eller skevhet

Du behöver : .
Rag
Tvål.
Hink.
Svamp.
Läder fuktighetskräm .
Lakan .
Tape .
Plast.
Träpallar .


1 .
Torka bort dina skinnmöbler med en mjuk handduk för att avlägsna smuts och damm. Fyll en hink med ljummet vatten. Doppa en svamp i vattnet och krama . Gnid en bar av återfuktande tvål över svampen och torka över skinnmöbler i en cirkulär sätt . Buff lädret med en torr mjuk trasa .
2 .
Häll 1 /2 tsk . av läder fuktighetskräm på en trasa . Gnugga skinnmöbler med ansiktskräm och återanvända när du kör ut . Fuktgivande din lädermöbler kan förhindra sprickbildning vid temperaturer under noll .
3 .
Wrap lakan över dina skinnmöbler . Se till att det inte finns några områden visar under plåten . Håll bladet på möblerna genom att överlappande duken och tejpa ihop den .
4 .
Placera plast på golvet i din lagringsanläggning. Plast kommer att fungera som en fuktspärr för att skydda din läder . Du kan också placera dina skinnmöbler på träpall .
5 .
Ställ dina möbler i lagret . Undvik att lägga någonting ovanpå eller låta någon annan möbel att röra lädret . Påtryckningar från andra föremål kan skada dämpning eller träram . Dessutom kan det skapa ett veck i lädret över tiden .

tips och varningar


 • Spot kontrollera både tvål och fuktighetskräm i en hård -till-se området i syfte att det inte skapar en fläck på lädret .
 • Undvik att använda sadel tvål på skinnmöbler , eftersom det har ett högt pH balans som kan skada lädret .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör två sängar i en king size- säng
  hur man gör ett mjukt barn stol
  hur man skär ett ägg låda
  soffa vs loveseat
  hur man öppnar ett livsmedel bricka
  hur man gör en hörnbord
  hur man bygger ett område bänk post
  förklara spole räknar med madrasser
  hur Scotchgard möbler
  vad är en piano gångjärn ?