Hur väljer jag dator möbler ?

Hur väljer jag dator möbler ?

Det finns två viktiga delar av kontorsmöbler du behöver när du arbetar på en dator : ett skrivbord och en stol . Dessa två möbler samarbeta mer än du kanske tror , och se till att de fungerar på det sätt du vill att de ska innan du gör ett slutgiltigt beslut kan spara en massa krångel och stress i framtiden . Plus , kommer det att arbeta på din dator roligare

reception


1 .
Bestäm hur stor av ett skrivbord du behöver . Om allt du har är en bärbar eller stationär dator för att sätta på bordet , då kan du köpa en mindre modell . Du kan dock måste också upprätta ett fax, skrivare eller annan utrustning och föremål på skrivbordet , vilket innebär att du behöver mer yta utrymme .
2 .
Gå igenom de artiklar du vill lagra för att avgöra hur mycket lagringsutrymme datorn skrivbord behov att erbjuda. Du kan behöva för att lagra filer , kontorsmateriel eller andra objekt i bordet , vilket betyder att du kommer att behöva låda plats eller möjligen en inbyggd arkivskåp .
3 .
Tänk på rummet där du planerar att sätta din dator skrivbord . Bordet du väljer bör matcha de allmänna inredning av rummet , till exempel en modern eller traditionell stil . Detta kan också hjälpa dig att bestämma storleken på skrivbordet .

Stol


1 .
testa kontorsstolen du gillar innan du köper den för att se det kan justeras för att passa din storlek och höjd . Justeras när ska du kunna sitta på stolen med fötterna vila plant mot golvet , med båda låren i samma horisontella läge . Också uppmärksamma utrymmet mellan baksidan av knäna och framkanten på stolen , som bör vara minst två inches .
2 .
Kontrollera att stolen du väljer har funktioner för att skydda rygg och axlar , såsom stöd för ländryggen och bekväma armstöd . En stol med bra svankstöd kommer vara avrundade längst ner på ryggstödet . Du ska kunna sitta upprätt bekvämt med armarna på armstöden på skrivbordet nivå . Underarmarna , dock inte ska behöva vila på armstödet när du är i skriva ståndpunkt.
3 .
Välj en kontorsstol som är täckt av ett tyg som andas med ett lager av stötdämpande under . Det gör det lättare att sitta i stolen i timmar medan du arbetar på datorn . Se till att dynan och tyget hålla fast , men eftersom materialet som du sjunka in för mycket kan vara svårt på ryggen efter ett tag .


Relaterade artiklar


träbearbetning tips och tekniker
hur isär plast bord
vad är en enda madrass ?
hur man får ut luften ur en kudde Aerobed - top
borttagning av färg från rottingmöbler
hur man kan återställa en trä hög stol
vad betyder siffrorna på rostfritt bestick ?
Sanibel Beach andelslägenhet uthyrning
Hur gör jag rent Duro - mocka möbler ?
användningsområden för gamla möbler