gästsäng alternativ

gästsäng alternativ

Hitta platser för gäster att sova kan ofta vara en utmaning , särskilt om utrymmet är begränsat. Ingen tycker om att erbjuda en besökare golvet , men de vill inte riktigt att hitta sig själva där heller . Lyckligtvis kan sätta upp gästerna vara enkelt med rätt möbler . Rätten bäddar tar inte upp mycket mer plats . Några extrasäng alternativ kollapsa helt och förvara i en garderob eller vägg enhet . Andra kan användas för att sitta på under dagen och stöd gäster på kvällen .

Futon Couch

En futon soffan är en bra gäst säng alternativ eftersom det är ganska enkelt och lätt . Jämfört med en bäddsoffa eller en murphy säng kan futon soffor ofta tas isär och flyttas med lätthet , vilket gör dem till en favorit möjlighet hyresgäster . De erbjuder också mindre och mer flexibilitet , och kan fungera som en soffa under dagen . Futon soffor är inte så bekväm att gäster som är vana vid en traditionell , resårbotten säng , men de har vunnit popularitet tack vare potentiella hälsofördelar . Futons är också relativt billig .

bäddsoffa

En bäddsoffa är en mekanisk soffa med fjädrar och spakar att expandera till en hel säng för gäster och kollapsa i en vanlig soffa för dagligt bruk . Beroende på utförande kan en bäddsoffa vara helt dold --- gäster kanske inte ens vet att det är en bäddsoffa tills det är utvikt . Bäddsoffor tenderar också att vara bekvämare än futon soffor . Men på grund av deras vikbara mekanismer kan sovvagn soffor vara tunga och svåra att flytta . Som ett resultat kan bäddsoffor inte vara det bästa valet för hyresgäster och andra som flyttar ofta .

Murphy Bed

Murphy sängar är vanligtvis inbyggda i en vägg , men vissa murphy sängar finns tillgängliga som fristående , bärbara skåp . En Murphy säng kan vara lättare att dra ut än en bäddsoffa och lite svårare än en futon soffa . Till skillnad från en futon soffa eller en bäddsoffa , det tar upp lite för att ingen plats när den kollapsade . Vissa Murphy sängar är designade för att fungera som en bokhylla , skrivbord eller underhållning mitten när kollapsade . Vanligen, men ser en Murphy säng som en enkel skåp eller dubbla dörrar garderob när de är stängda .

vikbara Cot

Den mest portabla gästsäng alternativet, en hopfällbar spjälsäng i huvudsak en ihopfällbar sängstomme med en trasa , vinyl eller madrass att sova yta . När utvidgas, är denna yta sträcks över ramen . Vissa modeller är utmärkta för camping och resor väg . Beroende på modell , vikbara barnsängar kan det enklaste alternativet att vika ut sig och göra sig redo för användning . De är också mycket prisvärd och kan vikas mycket mindre än sovande soffor, bäddsoffor futon eller sängar Murphy . Emellertid har vissa modeller av vikbara sängar, som vinyl och tyg , inte samma komfort som en säng med en madrass eller futon kudde .


Relaterade artiklar


standard höjd för en disk pall
Hur stor ska ditt matbord vara ?
hur reparera hål och repor och billack möbler
Hur skapar jag en kung madrass stiftelse ?
hur man kan inreda plaststolar
hur man fixar en vinglig sängram
billiga diy hyllor
hur man kan jämföra madrass komfort
soffa vs loveseat
stolsöverdrag instruktioner