hur du monterar fåfänglighet

hur du monterar fåfänglighet

Ändra ett skåp badrum fåfänga är ett bra sätt att omvandla eller uppdatera ett badrum utan att bryta banken . Byta en fåfänga skåp kan göras på mindre än en dag, vilket resulterade i ett vackert färdig område . En fåfänga skåp kan vara så liten som 18 inches i storlek och upp till flera meter i längd , beroende på storleken på badrummet . När man bygger en ny fåfänga du installerar bredvid en toalett , måste du ha en 18- tums rensa från mitten av toaletten , vilket är ett bra verktyg för att bestämma storleken på din nya fåfänga .

Du behöver :
Två 1/2-tums plywood , 24 inches djup av 30 inches tall
. En 1/2-tums plywood , 24 inches djup av 35 inches bred .
En 1/2-tums plywood , 29 1 /2 inches tall med 35 inches bred .
Tre 1/2-tums plywood, 3 inches bred och 26 inches lång.
En 1/2-tums plywood , 4 inches bred och 35 inches lång .
Två 1/2-tums plywood, 28 inches tall med 12 1 /2 inches bred.
Trälim.
En låda med 1 1/2-inch naglar.
Hammer.
Måttband.
Fyra små gångjärn.
Handsåg .
En 36-tums fåfänga topp med inbyggd handfat .
Självhäftande cement .


1 .
limma två 1/2-tums plywood som mäter 24 inches djup av 30 inches tall med 1/2-tums plywood som mäter 24 inches djup med 35 inches bred . Lägg en halv tum plywood avsnitt som mäter 24 inches djup med 35 inches bred på en plan yta . Applicera trälim till 24- tums innerkanten på 30-av -24-tums profiler och fast linje för dem att den yttre 24- tums kanterna på 24-av -35-tum avsnitt för att bilda en U-form struktur .

2 .
Limma runt ryggen innerkanter fåfänga basen . Placera försiktigt 1/2-tums plywood som mäter 291 /2 inches tall med 35 inches bred i den limmade plats , som kantar baksidan av plywood med kanten på ramen.
3 .

Applicera trälim till botten och ena sidan av varje 3-av -26-tum sektioner av trä . Placera en 3-av -26-tum avsnitt i främre hörnen av fåfänga basen . Dessa bitar ska köras i jämnhöjd med framkanten på skåpet och sträcker sig in i fåfänga 3 inches i varje ände .
4 .
Applicera trälim till en 3- tum kanten av de återstående 3-av -26-tums plywood avsnitt . Mät avståndet mellan de två tidigare installerade 3-av -26-tum sektioner och placera den återstående delen direkt i centrum .
5 .
Limma 4-av -35-tum avsnitt på plats . Applicera trälim på den övre kanten på varje 3-av -26-tums avsnitt. Placera trälim längs den övre 4- tums delen av 24-av -30-tums plywood sidor . Placera 4- tums avsnitt längs de limmade kanterna för att skapa en anläggning yta för fåfänga toppen .
6 .
Nail längs varje limmade kanten . Limma var 4 inches längs kanterna . Längs 3- tums sektioner tillämpa två spikar på vardera plattan och vinkla naglarna genom överst på 3- tums profiler .
7 .
Montera gångjärnen till 28-för- 12-by1/2-inch delar av plywood genom att mäta i 5 inches från varje hörn längs 28- tums sida . Installera gångjärn på dessa platser på båda 28-by-121/2-inch delar av plywood med små gångjärn skruvar .
8 .
Mät upp 4 3 /4 inches från basen av skåp längs innerkanten på 3-av -26-tums avsnitt av trä på båda främre kanten . Fäst nedre gångjärn på denna plats på varje sida och montera det övre gångjärnet längs innerkanten på 3-av -26-tum plywood där det linjer upp till .
9 .
Skär en öppning i ryggen delen av fåfänga skåpet genom att placera mitt i stå och klippa ut en 12-av -12-tums fyrkant .
10 .
Fäst fåfänga topp till skåpet av foder i överkant med självhäftande cement . Rada upp Kommod med basen kanterna och tryck bänkskivan på plats .

tips och varningar


 • Paint eller lägga polyuretan till skåpet för att vattentäta den fåfänga .


 • Relaterade artiklar


  skrivbord stilar
  Hur man testar för läder och vinyl
  kan återställa antika tall
  hur man målar ett träbord svart
  hur att renovera gamla möbler
  vintage metall skrivbord information
  hur man rengör plast uteplats stolar
  hur man rengör din Tempur- skum
  hur man bygger en modern träbänk
  hur man bygger en enkel trä sängram