hur du väljer en fasthet minne skum madrass

hur du väljer en fasthet minne skum madrass

Memory skum madrasser skapades först på 1970-talet av NASA : s Ames Research Center som svar på att lindra den enorma kraft som astronauterna fick utstå under start . Denna typ av madrass överensstämmer med människors kroppar , vilket gjorde madrassen att ta på någon form som den sovande enskilda flyttas . Skum betygsätts av indrag last utslag eller IDL , vikt , drag-och återhämtningsförmåga. Medan vetenskapliga termer för att betygsätta minne skum kan förvirra genomsnitt madrass köpare , finns det andra sätt att fastställa rätt fasthet för dig madrass .

Du behöver : .
Måttband


1
Kolla på nätet katalog listor, till Better Business Bureau hemsida och recensioner konsument hitta ansedda madrass återförsäljare i din område . Det finns många minne skum företag i USA och tyvärr , många av dem släcka billiga produkter som transporteras av unreputable återförsäljare.
2 .
Lägg på minnet madrass i alltid butik . Se till att den kan rymma din längd och ger dig tillräckligt med utrymme . Om du är shopping för dig själv och en make eller partner , ta dem med , eftersom valet av mängden fasthet beror på preferenser och vikt . Rulla runt på sängen och byta positioner för att efterlikna din normala sömnmönster .
3 .
Titta på IDL av minne skum madrass . Memory skum är känslig för temperatur och ju lägre IDL desto lättare minne skum kan brytas ned och bli obekväm . Köp ett minne skum madrass med en IDL mellan 12 till 14.
4 .
mäta tjockleken på madrassen med ett måttband . Ju tjockare skum fastare det blir . Memory skum bör ligga mellan 2,5 till 6 inches . Återförsäljaren bör ha en utskuren prov av minne skum . Eftersom minne skum är inom madrassen, måste du se detta prov för att få en korrekt mätning .
5 .
Kontrollera etiketten för dess densitet . Densitet mäts med pounds per kubikfot . Ju högre densitet desto mer madrassen kommer att överensstämma med din kropp . Memory skum som kommer att konsekvent följa din kropp kommer att vara över 4 pounds av densitet . Denna höga densitet kommer att lätta på trycket och ge mer komfort .

tips och varningar


 • Besök länken som finns i resurser för en lista med recensioner av välrenommerade företag minne skum i både USA och Sverige .
 • Undvik att köpa ett minne skum madrass på nätet utan testar bolagets produkt . Kolla deras politik för återvändande för att garantera att du kan returnera säng som du är missnöjd med .


 • Relaterade artiklar


  hur man kan jämföra madrass komfort
  Hur inreder jag barnens rum med hjälp av Nanny McPhee filmen ?
  hur man bygger i trä våningssäng
  typer av inbyggda sängar
  hur att Refinish antika stolar
  hur du tar bort färg från skåp
  diy lätt databord
  hur man sätter ihop en ram king size-säng
  hur man gör ett hål i madrassen
  hur till göra min soffa mer bekväm