hur man bygger en fri garderob stående garderob

hur man bygger en fri garderob stående garderob

Fristående garderob garderober passa räkningen för hem med liten eller ingen garderobsutrymme. Bygg din egen garderob för att lösa problemet och lägga till rummets inredning på samma gång . Garderob garderober som extra garderobsutrymme också komma väl till pass när vänner eller släktingar komma för en längre vistelse . Vissa garderober montering i hörn fint , medan andra innehåller lådor i den nedre delen . Oavsett om du bygga en som passar i ett hörn eller som används för extra garderobsutrymme , en fristående garderob är det rätta valet .

Du behöver :
2 st 21 med 72 av 3/4-inch plywood
. Vinkelhake .
Trälim.
2 st 30 från 21 från 3/4-inch plywood .
3-penny finish naglar.
Hammer.
Fuktig trasa.
2 st 30 med 4 av 3/4-inch plywood .
1 st 31 1 /2 med 72 från 1/4-tums plywood .
2-öre låda spik .
1 st 20 1 /4 av 30 av 3/4-inch plywood .
2 st 1 av 2 genom 30- tums timmer .
Variabel hastighet borr.
Philips skruv spets.
Infälld gångjärn .
2 st 14 1 /2 med 70 från 3/4-inch plywood .
2 rattar .
4 tunga hjul.
5/8-inch träskruv .


1 .
Placera 72-tums bitar av plywood på arbetsbord . Mät från ena änden ( blir den övre kanten eller garderob ) och gör en markering på 10 3 /4 och 11 1/2-inches . Placera vinkelhake på märken och rita linjer över materialet . Dessa är de sidor av garderob .
2 .
Applicera en sträng lim på de två 21- tums kanterna på 30-tums bitar ( toppen och botten av garderoben ) . Fäst dem mellan sidorna upptill och nedtill med målgång naglar . Städa upp limmet med en fuktig trasa .
3 .
Sätt lite lim på tre kanter 4 av 30-tums bitar ( stabiliseringsmedel) . Säkra ett på undersidan av den övre och den andra ovanpå botten bitar med målgång naglar . Städa upp limmet som tidigare. Ställ garderoben på arbetsbordet så att stabilisatorerna är på topp .
4 .
Kör en sträng lim på 3/4-inch kanterna på sidorna och hyllor . Placera 31 1 /2 med 72 från 1/4-tums plywood ( tillbaka ) på garderoben . Fäst den med boxen naglar. Vänd garderob över och städa upp överflödigt lim med en fuktig trasa .
5 .
Säkra 20 1 /4 av 30- tums pjäs ( hylla ) mellan sidorna och raderna i på samma sätt som de andra hyllorna . Stå garderoben så toppen är på botten . Fäst 1 av 2- tums timmer 3/4-inch från framkanten av de bästa med finish naglarna .
6 .
Vrid garderob upprätt och upprepa detta på botten av garderoben med de återstående 1 av 2 . Installera klädstång enligt tillverkarens anvisningar .
7 .
Installera infällda gångjärn skåpdörren på två stycken 14 1/2-tums plywood ( dörrar ) enligt tillverkarens anvisningar. Installera knoppar på dörrarna på önskad plats enligt tillverkarens anvisningar . Installation av hjulen i hörnen på undersidan av garderob med 5/8-inch skruvarna .

tips och varningar


 • Ställ spikhuvuden med en spik in och fylla hålen med kitt .
 • Sand hela garderob innan en finish .
 • Låt inte elverktyg inom räckhåll för barn .
 • Använd inte en finish till garderoben garderoben utan ordentlig ventilation .


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar gångjärn infälld skåp
  hur man gör en DVD förvaring
  hur man gör ett centrum trä underhållning
  hur färga vinylsäten
  hur man stack utomhus avföring
  hur man gör en stege bokhylla
  hur man gör en köksbänk
  om rewebbing vinyl uteplats stolar
  hur du syr barnsäng kjolar med inlägg
  gör stol överdrag