hur man gör en säng av en soffa

hur man gör en säng av en soffa

Ibland som värd har du inget val än att använda i soffan för en av dina gäster . Kanske har du en brist på sängar eller alldeles för många gäster . Kanske en dag kommer du även hitta dig själv på denna soffa. Soffor är inte den mest bekväma sov platser . De är ofta små och saknar ordentligt stöd . Du vill antagligen inte att sova på dem för mer än ett par nätter i rad . Om du råkar hitta dig själv behöver i soffan , men det finns sätt du kan göra det bekvämare

Du behöver : .
2 nonfitted ark .
Fullstora kuddar .
Blanket .


1 .
Ta all den dekorativa kuddar , föremål och filtar bort av soffan . Ta bort den bakre kuddarna liksom att maximera utrymmet för den sovande . Det enda du vill ha kvar på soffan är kuddarna på undersidan . Om din sovvagn är benägen att rulla , placera tillbaka kuddar längs golvet bredvid soffan för stötdämpning .
2 .
Placera en nonfitted blad över botten kuddar , placera dem alla under ett blad om det är möjligt. Detta kommer att skydda kuddarna från svett och skydda sovandes från en obekväm soffa material som läder . Tuck alla kanter under kudden , säkra dem ordentligt.
3 .
Lägg annan nonfitted blad över presenningsförsedda botten kuddar . Stoppa ark i ena änden av soffan , falsning den andra änden nedåt som om du gör en säng . Tuck det som långt in på baksidan av soffan för att säkra det på plats .
4 .
Placera en eller två fullstora kuddar i soffan . Dekorativa kuddar är inte ofta allt som bekväm . I svalare väder , fastställa en annan filt för att hålla värmen .

tips och varningar


 • Om du köper en utdragbar soffa kan du ha en full- size säng och en soffa i ett .


 • Relaterade artiklar


  tutorial för att bygga en pärlstav sänggavel
  fast madrass vs tryckavlastande
  instruktioner för en vinyl reparationssats
  hur man gör en PVC- rör stol för utanför
  hur man rengör teak utemöbler
  hur man installerar skåpsdörrar att glida in i ett nöjescentrum
  retro - funky sätt att dekorera gamla möbler
  typer av plantskola segelflygplan
  hur man öppnar ett livsmedel bricka
  kreativa lösningar för en lång - mattressed säng