hur man skyddar parkettgolv från att glida stolar

hur man skyddar parkettgolv från att glida stolar

Trägolv är mycket hållbara , men de kan ändå skadas om de inte är ordentligt omhändertagna . Sliding stolar fram och tillbaka över ett trägolv kan repa ytan . Du kan enkelt skydda denna investering i ditt hem genom att ta några minuter av din tid och hjälp av ett par billiga produkter hittar du på en lokal hem leverans butik

Du behöver : .
Filttassar
Mopp.
Area matta .


1 .
Installera möbeltassar på bottnarna av stolsben , ger råd How-To trägolv . Dessa mjuka kuddar skyddar parkettgolv från skador . De kommer i många olika former och storlekar . Inköp möbeltassar med självhäftande på ena sidan och helt enkelt dra av skyddspappret och fäst dem på botten av stolsben . Du kan också köpa kuddar som träns på benen .
2 .
Se till att golvytan runt skjutbara stolar fri från smuts genom att använda en mopp ofta . Flytta stolar och sopa trägolv på en regelbunden basis . Detta kommer att hjälpa till att hålla sand samlas på kuddar stolsben och repor i golvet . Torka av möbeltassar för att ta bort all smuts innan du sätter tillbaka dem i deras platser .
3 .
Placera ett område matta under det utrymme där stolarna glida över trägolv om du inte vill inte använda möbeltassar . Sätt ett mesh-nät stoppning under området mattan , ger råd Trä Golv Online . Du kan köpa denna utfyllnad på mattan butiker och hem butiker leverans .

tips och varningar


 • Inspektera möbeltassar under stolsben ofta och ersätta dem efter behov .


 • Relaterade artiklar


  hur man städa upp på mattor
  vad är en madrassvarstyger ?
  hur man hand -tie fjädrar i stoppning
  instruktioner för stege hyllor
  konferensbord stilar
  diy lätt databord
  hemlagad rustika möbler
  hur man får bläck ur lädersäten
  hur man utformar en baldakin
  hur fläcken möbler mörka