idéer för målning bänkar

idéer för målning bänkar

Mycket mer än en enkel sits , kan en bänk fungera som en duk för att spegla lokala stoltheten , lägga blommor till en trädgård eller liva upp en tråkig hall . Begagnade träbänkar är ofta mycket robusta och behöver lite mer än en snabb slipning och ett nytt lager färg för att göra dem både attraktiva och användbara .

gemenskap Bänkar

Gör ett gemensamt projekt av målning bänkar . Om bänkarna hör till staden eller till ett bussbolag , ombesörja lämplig samhällsrelationer handledare att få tillstånd för projektet , fastställa några riktlinjer och undersöka finansieringsmöjligheter för inköp av färg och material . Se om en lokal skola, ungdomsgruppen , bibliotek eller någon ideell organisation skulle hjälpa sponsra evenemanget , och värva lokala medier att ge publicitet åt insatser och dess resultat . Ett tema eller tävling för bästa design är ett sätt att kontrollera konstnärliga livsglädje och sluta med ett sammanhållet samhälle utseende . 4- H eller Scout trupper kan måla husdjur , lokala teman historia eller inhemska blommor på bänkarna . En high school klass eller en samlingslokal kunde tackla sport teman eller citat upplyftande . Deltagarna får stolthet ägande och ett skäl för att skydda bänkar från skador eller klotter och samhället blir attraktiva allmänna bänkar på gator eller i dess parker .

Botaniska Bänk

En gammal trä trädgård bänk visar en huvudkandidat för en ansiktslyftning : Ett sätt att göra detta är att dölja det med blommor . Slipa ojämna kanter och alla gamla spruckna färg utanför bänken , torka det , och tillämpa en eller två bas lager av färg . Prova en krämig elfenben att göra bleka blommor pop eller en levande kalk eller chartreuse för större , mer exotiska blommor . Täck en blek , ganska bänk i blommor och rosor arv med hjälp av ritpapper och trädgård utskärningar katalog . Använd en stencil av en gigantisk solros eller fritt skiss hibiskus blommar för en prålig , ljus bänk . När baslack är torr , överföring eller rita blomman mönster på sätet för bänken , med stjälkar och blad eller vin varva ner i benen . Måla stolen första, ben och kanter bänken andra . Täta med en tydlig skyddsrock när det är torrt och sedan stoppa bänken i en blommig hörn av trädgården . På en varm sommardag , kan gästerna njuta stöta på en botanisk bänk på en plats i skuggan nära en trädgård vatten funktionen .

Boot Bänk i lera rum

En secondhand parkbänk erbjuder den perfekta platsen att ryck eller ta av regn eller snö stövlar i en hall eller tillbaka lera rum . Du kan måla bänken för att matcha eller komplettera befintliga inredning --- rött , vitt och blått bänk i en amerikansk koloniala hus , en glänsande svart lack bänk i en modern svart och vit hall , en nyckfull design av katter, hundar och paraplyer regnar över hela bänken i en konstnärliga , eklektisk , barnvänliga interiör . Markera ett sinne för humor genom att måla bänken klargul med stor svart " HÅLL utanför bänken " bokstäver stenciled över ryggstödet . Eller låt den yngsta artisterna i de delar familjen färgen på bänken med sin egen design , stencil " denna bänk Tillhör: " längst upp och låta varje barn " autograf " bänken innan tätning det med ett lager skyddande lack .


Relaterade artiklar


hur man gör en dagbädd från en spjälsäng
förklara spole räknar med madrasser
hur man bygger ett stort bord matsal
hur du gör din egen pub tabell från 2 x 4 : s
hur reface skåp med beadboard
hur man bygger en 8 - av -12 - tums ram för en projektionsduk
typer av trä handgjorda stolar
hur man skyddar en säng med en premie madrass
hur man hjälper till att städa upp efter en måltid
modern möbeldesign historia