typer av Stearns & Foster madrass

typer av Stearns & Foster madrass

Det finns tre grundläggande typer av Stearns Foster madrasser-traditionell , begränsad upplaga Silver Dream och begränsad upplaga Golden Elegance . Stearns Foster hävdar dess tar mycket längre tid att göra på grund av kvalitetskontroll granskning .

Traditionell

Du kan välja mellan två utföranden : en karamell nyans , som innehåller en siden-infunderas tyg och åtta väl integrerade handtag eller en mocha nyans , skapad av en mörk choklad micro-suede som inkluderar cashmere-stickade tyger , hanterar en specialiserad Stearns och Foster broderi och åtta som alla är exklusivt för denna madrass .Ställbar teknik används i detta Stearns och Foster madrass och försök att uppnå en balans mellan stöd och graden av fasthet . De innersprings påstås en viktig komponent i att hjälpa stödja din kropp på madrassen . Du gör valet av ett individuellt förpackade spole eller Stearns Foster " intellicoil " system . Välj mellan två låda fjädrar .

begränsad upplaga Silver Dream

Stearns Foster har spolen-in-a-coil , individuellt förpackade design som gör anspråk på att ge tröst och djupt ned support .The Silver Dream använder Nya Zeeland Joma ull som är utformad för att ge motståndskraft . Den naturliga isolering anspråk för fuktkontroll på madrassen yta . Naturlatex används i Silver Dream . Cashmere -infunderas väv är klädd i en jumbo silver-ton mönster . Detta Stearns Foster säng har en handtuftade finish och en bomull /ull blandning .

begränsad upplaga Golden Elegance

begränsad upplaga Golden Elegance använder en patenterad intellicoil spole-in-a-spole , individuellt förpackade design med en skum kapslad .Precis som Silver Dream , använder denna madrass Nya Zeeland Joma ull . Tre inches av naturlatex används i Golden Elegance .White kashmir och en vit ull blandning används tillsammans i Golden Elegance . Denna madrass är gjord med en blandning av siden , kashmir och merinoull . Att spetsa till madrassen , har Golden Elegance en jumbo fleur -de-lis mönster vävs in i den. Slutligen är ihåliga fibrer av tagel som används i denna typ av madrass .


Relaterade artiklar


hur du döljer en madrass i ett skåp
hur du tar bort kulspetspenna från en lädersoffa
hur man gör en billig skrivbord från material hemma
hur man byter en lyftsele plats för en PVC stol
kan återställa lagring stammar
hur reparera stolar trä svivel
moderna möbler som idéer
hur man använder en drottning sänggavel med en king size-säng
gratis utomhus bänk bygginstruktioner
hur man gör möbler från gamla skåp och dörrar