DIY : billiga sänggavlar

DIY : billiga sänggavlar

Snygg sänggavlar behöver inte vara dyrt att se ut som en inredningsarkitekt inrett ditt hem . Gör din egen billig sänggavlar med gamla objekt instoppat i ditt garage . Gamla dörrar eller bärgades stängsel kan ta nya identiteter som sänggavlar , hålla användbart material borta från soptipparna. Om du använder överblivna färger och tapeter hjälper du hålla projektet inom budget . Med några få timmars arbete , kan du skapa en sänggavel som samordnar med rummets inredning

Du behöver : .
Måttband
Gamla staketet avsnitt .
Jigsaw.
Straw borst kvast .
Platt yttre husfärg .
Pensel.
Sax.
Överbliven tapet eller tapet prov bok .
Penna.
Måttstock.
Tapetklister.
Shuttered bi- faldig garderob dörrar , två par .
Sprayfärg.
Överbliven väggfärg .
Gamla trasor.
Brown akrylfärg.
Svamp pensel .

Picket Fence Huvudgavel


1 .
Mät tvärs över sängen . Skär ett tvärsnitt från en gammal staketet med hjälp av denna mätning och en sticksåg . Låt hela bredder strejkvakter som skall användas på ändarna av avsnittet . En tum eller två längre eller kortare än bredden på sängen inte kommer att ändra utseende på gaveln . Skär ändarna av korset ribbor på baksidan av stängslet även med den senaste strejkvakter i varje ände .
2 .
Lägg stängslet på marken och använda ett sugrör borst kvast att sopa bort all lös färg och smuts .
3 .
Måla staketet , med hjälp av ett yttre husfärg i en färg som du väljer. Exteriör husfärg fungerar bra på gamla väderbitna trä och kräver endast en eller två lager . Det är inte nödvändigt att måla baksidan av stängslet .
4 .
Placera gaveln stängslet mellan väggen och sänggaveln . Luta den mot väggen.

Bakgrund Huvudgavel


1 .
Mät tvärs över sängen . Dela summan med 12. Detta är beloppet av tapeter rutor du behöver för bredden på din sänggavel . Du kommer att tillämpa tre raderna av rutor , multiplicera detta belopp med tre för det totala antalet rutor för hela sänggaveln
2
Klipp ur behövde mängd 10-tums rutor från . överbliven tapet eller valda papper från en tapet prov bok .
3 .
Placera rutorna på golvet för att skapa ett arrangemang du är nöjd med . Åtgärd 4 inches upp från toppen av din madrass och lätt penna en horisontell linje på väggen med en måttstock som en rak kant. Åtgärd för att hitta mitten av linjen och markera .
4 .
Applicera tapetklister på baksidan av centrum botten torget i ditt arrangemang . Placera den nedre kanten av torget på penslade raden och tryck tapet smidig med händerna . Om det finns ett jämnt antal rutor i raden , tillämpas tapetklister på två rutor centrum botten . Placera rutorna i mitten av linjen , separerade med 2 inches . Applicera den återstående rutor i raden , separerade med 2 inches . Mät upp 2 inches och sätta på nästa rad på samma sätt . Mät upp 2 inches igen och avsluta med den sista raden. Radera penna linjer från väggen

Shabby Chic Bi-Fold Dörr Huvudgavel


1 .
Lägg två par slutare bi- faldig garderob dörrar på ditt arbete yta med framsidan upp .
2 .
spraymåla framför dörrarna i en färg önskas för basen av din färg ansökan . Denna färg kommer att visa genom ytterligare färgskikt .
3 .
Doppa din pensel i överblivna väggfärg i en färg önskas för täckhåren . Gnid pensel i en gammal trasa att ta bort det mesta av färgen . Stroke penseln över längden på avtryckaren . Denna teknik kallas torr-borstning och skapar en väderbitna och slitna utseende till ytan av dörrarna . Stroke färgen i en vertikal riktning för att skapa en naturlig kärna.
4 .
Blanda brun akrylfärg med vatten tills blandningen är en inky konsistens . Arbeta i små områden åt gången , gäller blandningen till dörrarna med en svamp pensel . Låt blandningen ställa några minuter . Torka av överskott med en gammal trasa . Detta kommer att ålder dörrarna .
5 .
Stå dörrarna sida vid sida mellan sänggaveln och väggen . Lean dörrarna mot väggen .

tips och varningar


 • avvecklade tapet böcker provet finns på byggvaruhus och butiker tapeter . De är oftast gratis för att fråga .


 • Relaterade artiklar


  hur man skyddar parkettgolv från att glida stolar
  hur man bygger ett rack pool cue
  hur man väljer en låda lås
  hur man gör en stol hockeyklubba
  hur man bygger en flytande plattform säng
  svivel pall monteringsanvisning
  idéer för att konvertera en dubbel säng i en soffa
  polyuretan vs latex madrass
  hur man gör upp bord design
  Hur gör jag inspektera vatten kuddar ?