Hur använder jag en mosaik design när golvplattor har upphört ?

Hur använder jag en mosaik design när golvplattor har upphört ?

Även om det är olyckligt att inse att du inte har tillräckligt med kakel för dig projekt eftersom de har lagts ned , kan det vara en välsignelse för din kreativitet . Avvecklad kakel , särskilt de små , kan mycket väl göra mosaiker och är oftast billigare än kakel som inte har lagts ned. En enkel förrätt projektet med hjälp av avvecklade plattor är att dekorera en uteplats bord . Du kan använda samma kompetens för detta projekt för att lägga om golv eller väggar i ditt hem

Du behöver : .
Flea tabellen marknaden uteplats .
Färdigskurna plywood för att passa bord .
Tile cutter ( antingen tång typ eller maskintyp för stora plattor ) .
Kakelfix.
Vattentät tätningsmedel ( för användning på golv eller utomhus mosaik ) .


1 .
Bered en metall uteplats tabell efter dina behov . Ta bort rost , måla och fixa i tabellen efter dina behov . Helst tabellen bör göras för en glasskiva så detta projekt är perfekt för bord med brutna toppar eller loppmarknad fynd.
2 .
Placera färdigskurna plywood på toppen av tabellen .
3 .
Rita en grundläggande uppfattning om din mosaik design på papper . Detta kan inte vara den slutliga utseende , men det kommer att hjälpa dig välja ditt kakel och ge dig en allmän uppfattning om var att placera allt .
4 .
Köp kakel eller rester användning . Om du använder matrester , måste du göra göra med vad du har , om du inte är villig att köpa mer . Om att köpa , använda avbrytas plattor och dessa till försäljning. Blanda olika storlekar i samma nyans eller liknande storlekar i olika färger. Du kan även använda skärvorna av kakel .
5 .
lägga ut din design på plywood . Limma inte något ännu , ta din tid att sätta kakel tillsammans , se hur färger och former ser sida vid sida . Försök att använda den största dekorativa kakel som en grundsten och sätta mindre plattor runt det , eller så kan du lägga plattor ut willy nilly att skapa abstrakta former .
6 .
Klipp plattor för att passa i kanterna det är nödvändigt eller använda skärvorna av kakel .
7 .
Lim din avbrytas kakel mosaik till styrelsen . Börja i ett hörn och arbeta dig runt kanterna mot mitten , om inte mittdel är den största delen . I det fallet , limma den största kakel ner först .
8 .
Fyll i sprickor mellan plattorna med lim och låt det torka .

Tips och varningar


 • Du kan använda exakt samma process för att skapa mosaiker för dina väggar eller golv , men bör plattorna limmas direkt på väggar eller golv och inte en styrelse . Kom ihåg att använda ett lim eller lim som är lämpligt för användning . Vägg-eller utomhus plattor kan behöva ett vattentätt lim ( tätning ) medan klinkers behöver något som kan stå upp för slitage . Om du har överblivna träskivor , kan du klippa dem till rätt storlek själv , men detta kan bli dyrt om du inte redan äger en såg eller skärande maskiner . Du kan köpa träskivor mätas och kapas till önskad storlek på många byggvaruhus .


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör tallkåda
  hur man fixar en futon madrass
  objekt för att säkra din bordduk
  ska jag täcka mina teak uteplatsen ?
  hur man hänga en stol från en uteplats däck
  hur man bygger en grundläggande Backless bänk
  dvd rack idéer
  hur man installerar skåpsdörrar att glida in i ett nöjescentrum
  typer av miniatyr vinställ
  Hur man monterar en malm sängbord på väggen