Hur gör jag en vit spjälsäng titt baby boy- ish ?

Hur gör jag en vit spjälsäng titt baby boy- ish ?

Många individer förknippar vita spjälsängar med flickor , men med rätt inredning kan en vit spjälsäng göra ett vackert tillskott till en pojke rum . Nyckeln till att en vit spjälsäng titt baby pojkaktiga , är att välja rätt spjälsäng sängkläder och färgschema för barnkammaren . När du väljer färger , men du vill välja pastell blått och grönt , som smälter fint med vita möbler
1 .
Bläddra baby butiker och onlinebutiker för pojke sängkläder som tilltalar dig . Titta speciellt för färger som ser trevliga ut mot vita , såsom mjuka blå nyanser , mjuka greener , brunt och vitt . Även könsneutrala sängkläder är ofta ett bra val för baby pojkar , kommer du vill kan undvika det med en vit spjälsäng , särskilt om du siktar på ett pojkaktigt inredning . Mot en vit spjälsäng kan könsneutrala sängkläder och tillbehör spjälsäng visas feminin .
2 .
Välj en spjälsäng sängkläder ställa in och använda det temat att dekorera rummet. Krubba uppsättningar som är dekorerade med segelbåtar , sportartiklar , blå björnar eller ränder är bra val för en pojke rum . Inköp matchande tillbehör som väggbonader , hämmar , område mattor och gardiner för att knyta ihop rummet .
3 .
Outfit den vita spjälsängen med lathund och stötfångaren. Den matchande tröstare kan draperad över sidan av spjälsängen för estetik , och matchning dekorativa kuddar och uppstoppade djur kan placeras inne i spjälsängen för att slutföra utseende .
4 .
Häng en passande mobil över spjälsängen . Om det inte stämmer med den sängkläder exakt , se till att den kompletterar både den vita spjälsängen och färgerna i sängar .
5 .
Fäst några väggbonader bakom spjälsängen . Om du hänger upp tavlor , använd en vit ram för att matcha spjälsängen . Du kan också skriva in ditt barn pojknamn i vitt tryckbokstäver . Detta ser är särskilt effektivt mot en ljusblå eller grön vägg .


Relaterade artiklar


typer av värmare vattensäng
köksstol rulle alternativ
hur man åter täcka en soffa
gummiträ vs teak
om Amish möbler i Lancaster, PA .
hur man bygger ett barns parkbänk
hur du monterar en lat pojke stol
hur man gör en bambu bar
hur reparera en dragkedja på läder möbler
enkla och billiga sätt att göra Beanbag stolar