hemlagad sängramen idéer

hemlagad sängramen idéer

Du behöver: Tyg

. Stoppning i skumplast (tillval ).
Sax.
Skruvmejsel.
Häftpistol.
Hammer .

En hemmagjord sängstomme kan du anpassa den här möbeln att exakt passa dina önskemål och ger en ny utmaning för dem som tycker snickeriarbeten eller metall arbete . Konstruera en sängram själv kan också spara en avsevärd summa pengar . Oavsett om du bara överväger detta projekt eller redan har planer som anges , det finns ett antal idéer för att hålla i minnet .

Material

En hemmagjord sängstomme är oftast formad av metall eller trä . Fördelarna med trä är att det lätt kan skäras till form och storlek som du behöver. För en miljövänlig säng , använda hållbara träslag som bambu eller tall , som växer tillbaka snabbare än genomsnittet. Metallstomme tenderar att vara mer hållbara än trä , men kan vara svårare att arbeta med i ett hem butik . Du kan använda metall som t ex rör fäst med rörskarvar för en industriell look. Om du är en erfaren metallarbetare , kan nästan alla typer av metall formas till en ram .

färger

Oavsett om du konstruerar din hemgjorda sängram från metall eller trä , antingen kan målas för att matcha ditt sovrum . Woods kan slipas och slutade med naturliga fläckar från klar , för en naturlig look, till mörkbrun på en sofistikerad känsla . Alla typer av färg färg skulle fungera på metall eller trä sängar , men tänk på att använda en blank färg typ för bättre hållbarhet och utseende . kan

färger

En hemmagjord sängstomme byggas i många stilar . Du kan hålla det enkelt genom att bygga en plattform av trä för en modern , Zen känsla , eller göra en himmelsäng med utarbetad design inbyggd i den för en kunglig känsla . Om du har en ung dotter , kan en hemmagjord himmelssäng konstrueras med hjälp av metall draperad med tyg . Innan sängramen , se till att hålla i minnet stil med den person som kommer att sova där .


Relaterade artiklar


idéer för fordonsreparationslackering en gammal byrå
hur man refinish en tabell slaktbänken
hur man konstruerar en våningssäng
hur isär en säng sömn antal
delar för en vikbar picknickbord
hur man bygger en modern träbänk
hur du tar bort broyhill lådor
Måste jag byta till HD -tv ?
hur man bygger ett rustikt trä gungstol
hur man gör en vägg sänggavel