hur att köpa begagnad soffor

hur att köpa begagnad soffor

Soffor är ett måste för vardagsrum , familjerum och kontor väntrum men som de flesta möbler , de är inte billiga . Du kan spara en bunt om du väljer används soffor över helt nya bitar . Du kommer att vara ganska glad att du köpt begagnade kontra nya , särskilt om du hittar soffor som är i gott skick och snygg . Här är några sätt att hitta begagnade soffor

Du behöver : .
Computer
Betalningssätt .
Transportmedel för soffor .


1 .
mäta det område där du vill placera soffan . Beräkna minsta och största storlek du vill soffan ska vara.
2 .
Bestäm vilken typ av soffan du helst vill ha . Det är bra att vara flexibel när du handlar för använt bussar men det är också bra att ha några riktning eftersom detta hjälper dig att begränsa sökningen. Om du föredrar en L- formad soffa till en traditionell , markera detta ner . Tänk på tyg typer också.
3 .
Sök på din lokala Craigslist för begagnade soffa erbjudanden . Begränsa sökningen genom att skriva in särskilda egenskaper du vill ha som " skinnsoffa "eller " konvertibel soffa . "
4 .
Leta efter inlägg med bilder av soffor till salu . Det sparar mycket tid och gas pengar om du kan eliminera alternativ via bilder . Du kan sedan endast besöka dina bästa val för att visa soffor i person .
5 .
Gå till säljarens hus för att visa soffan för försäljning . Kontrollera för fel på soffan . Leta efter repor på soffan s grund och eventuella tårar eller fläckar på soffan . Om du märker fel men ändå vilja soffan , prata med säljaren om att sänka priset .
6 .
Ta med tillräckligt med kontanter till visning så att du kan köpa soffan på plats , om du vill. Ta med en tillräckligt stor bil för att transportera soffan . Detta sätt kan du spara dig flera resor .
7 .
Sök eBay eller andra auktionssajter för begagnade soffor . Kom ihåg att frakten på stora objekt snabbt kan öka det totala priset .
8 .
Besök loppisar i ditt grannskap . Du kan ofta få fantastiska erbjudanden på begagnade soffor på dessa hem försäljning . Människor ofta vill bara bli av med möbler och kommer snabbt sänka priset för att göra en försäljning.
9 .
Gå till stor sparsamhet butiker såsom goodwill och Frälsningsarmén för att visa sina begagnade soffa erbjudanden . Du kan ofta hitta soffor för bra priser på dessa second hand-butiker .

tips och varningar


 • Det kan vara klokt att få soffan rengöras efter du köper den . Du kan få soffor och andra möbler ånga poster rengjorda till rimliga priser.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en ut baby vagga kartong för en docka
  hur man bygger en monter för en tabell
  hur man rengör mögel från utomhus kuddar
  hur man gör en vagga säng
  hur man gör en bambu bar
  hur man bygger en enkel och arbetsbänk
  hur man målar falska trämöbler
  hem rättsmedel för lädersoffa vård
  hur man bygger en dropleaf bord
  om rewebbing vinyl uteplats stolar