hur man bygger en platt monter panel TV

hur man bygger en platt monter panel TV

Bygga en platt stativ panel TV är ett projekt som du kan åstadkomma med tillförsikt . Mät djupet och bredden på TV för att fastställa storleken på stativet. Vara säker på att inkludera alla komponenter som du planerar att lagra på stativ också. Nästa sak att tänka på är material till montern. Beskrivning av en platt TV är tunn nog att använda 2 av 12- tums timmer ger stand en specialbyggd titta

Du behöver :
2 brädor 2-av -12-genom -60-inches .
Vinkelhake .
Variabel hastighet borr.
1/16-inch borr.
Försänkare borr.
3 skivor 2-av -12-genom -18-inches .
Trälim.
Philips skruv spets.
3-tums eller skruvar.
Fuktig trasa.
1 bit 36-by-21-by-1/4-inch plywood .
2-öre låda spik.
Hammer.
4 st 11-av-17 7/8-by-1/2-inch plywood .
8 stycken av 11-av -14 08/05 by-1/2-inch plywood .
2-öre finish naglar .
Liten pensel.
2 skivor 1- av 3- av-14 5/8-inches .

TV Stand


1 .
Sätt i de två 60- tums bitar av virke på sina 11 1/2-tums sidor ( topp och botten ) på arbetsbord. Placera dem så att långsidorna vidrör och ändarna ännu . Mät från ena änden och göra markeringar vid 12 , 13 1 /2 , 29 1 /4 och 30 3/4-inches . Därefter åtgärd från den andra änden och gör märken på 12 och 13 1/2-inches .
2 .
Placera vinkelhake på märken och rita linjer över materialet . Borra tre styrhål mellan linjer med en 1/16-inch borr . Borra ett ca 1- tums från kanterna och en i mitten .
3 .
Vrid de två bitar över så raderna är vända nedåt. Borra hål försänka ovanpå styrhålen . Gör dem om 3/8-tums djup . Applicera lim på 11 1/2-inch kanterna på 18- tums timmer ( avdelare ) .
4 .
Stå upp och längst ner bitar på sina långa kanterna så att linjerna är vända varandra . Rikta in ändarna av avdelare på linjerna . Säkra avdelare till toppen och botten med eller skruvar . Städa upp överflödigt lim genast med en fuktig trasa .
5 .
Lägg TV stå över så öppningarna är uppåt . Kör en sträng lim på kanterna av de tre avdelare och den övre och nedre mellan avdelare . Säkra 36-by-21-by-1/4-inch plywood på ställningen med boxen naglar . Städa upp limmet som tidigare .
6 .
Ställ 17 7/8-inch plywood ( infoga sidor ) på arbetsbordet med 11-tums uppåt . Mät från en 11- tums slutet av sidan ( blir ner) och göra markeringar på 5 3 /4 , 6 1 /4 , 11 1 /2 och 12-inches . Placera vinkelhake på märken och rita linjer över materialet .
7 .
Limma till 1/2-tum kanten av 11- tums ändarna av 14 08/05 tum plywood ( infoga hyllor ) . Ställ sidorna på sina långa kanter och säkra hyllorna på den övre, nedre och mellan raderna med finish naglar . Städa upp limmet som tidigare .
8 .
Pensla lim på 3/4-inch kanterna på 3- tums ändarna av 14 5/8-inch timmer med en liten pensel . Sätt i stabilisatorn mellan sidorna och botten av den översta hyllan. Säkra det med finish naglar. Skjut -paneler i TV-bänken till vänster och höger om mitten avdelare .

tips och varningar


 • Ställ spikhuvuden i skär med en spik set och fylla hålen med kitt .
 • Sand hela platt-tv står inför tillämpning av en yta .
 • Lämna inte elverktyg utan uppsikt i närvaro av barn .
 • Sätt inte en finish till platt -tv står utan ordentlig ventilation .


 • Relaterade artiklar


  hur man hänga dörrar kök skåp
  hur man bygger en säng logg våningssäng
  Vilka är de delar av en stol ?
  typer av king-size sängar
  hur man målar formica möbler
  hur du tar bort kulspetspenna från en lädersoffa
  stor rumsavdelare idéer
  installationsanvisningarna för en fullständig utbyggnad låda bild
  Hur ofta ska du ersätta en madrass & boxsprings ?
  Hur gör jag en undervattens tema ruta runt en full size-säng ?