hur man bygger en sörjande s bänk

hur man bygger en sörjande s bänk

" sörjande 's bänk ", en sällan använd term , hänvisar till en utsedd möbel som att omvända sig. På många platser runt om i världen , har de sörjandes bänk bli en plats för bön och helgelse . Bygga en som liknar de som används i det förflutna är en gör -det-själv-projekt för konsumenter med alla nivåer av träbearbetning erfarenhet . Denna typ av bänk åtgärder cirka 25 inches hög , vilket gör att de sörjandes att knäböja framför bänken utan övre är för hög

Du behöver :
Två stycken 1- av -4-av 48-tums timmer .
Variabel hastighet borr.
1/16-inch borr.
Två stycken 1- gånger-4 by-16-1/2-inch timmer .
Trälim.
Fyra öre finish naglar .
Hammer.
Fuktig trasa.
Liten pensel.
En bit 16-1/2-by-46-1/2-by-3/4-inch plywood .
Fyra stycken 2-av -2-av -24-tums timmer .
1/8-tums borr.
3/8-tums försänkare.
Phillips-skruv spets.
1-1/4-inch eller skruvar.
Två stycken 1- gånger-4 by-14-1/2-inch timmer .
Ett stycke av 1- av -4-av -42-tums timmer .
Skruvhålet knappar .


1 .
Placera 48-tums timmer ( ram fram och bak ) på en arbetsbord . Borra två hål 3 /8 tum från slutar med 1/16-inch borr . Nästa , borra hål var 6 inches längs ena kanten , hålla dem om 3 /8 tum från långsidan.
2 .
Sätt 16-1/2-inch bitar ( sidepieces ) på arbetsbordet , och borra hål ner en långsida som du gjorde med de andra . Applicera lim för att ändarna på sidepieces , och säkra dem mellan fram -och bakstycke med målgång naglar . Städa upp överflödigt lim genast med en fuktig trasa .
3 .
Pensla lim på alla fyra kanterna på plywood ( sits ) med en liten pensel . Sätt in den i ramen. Fästa den på ramen med finish naglarna , hålla plywood även med de långa kanterna (överst ) i ramen. Städa upp limmet , vrid sedan ramen över så att plywood är på botten .
4 .
Ställ in en 2- av -2-av 24- tums pjäs ( ben ) i varje av de fyra hörnen på ramen . Gör en markering på framsidan av ramen bitar som visar mitten av benen . Borra två hål genom ramen med 1/8-tums borr . Borra hål försänka ovanpå styrhålen ca 3 /8 tum djup .
5 .
Limma på benen där de kommer att uppnå ramen, och fäst dem till ramen med 1-1/4-inch eller skruvar . Markera mitten av 14-1/2-inch virke . Placera vinkelhake på varumärken , och rita linjer över timmer .
6 .
Borra två hål på den linje som försänkare hål . Limma ändarna av 42- tums bit av virke och säkra det till mitten av 14-1/2-inch bitar med eller skruvar . Detta stycke kommer att fungera som benstöd .
7 .
Ställ benstöd på en av sina 14-1/2-inch slutar . Borra hål och hål försänkare på ändarna som du gjorde ramen bitar . Vänd på den , och upprepa processen på den andra 14-1/2-inch pjäs .
8 .
Mät från botten av benen , och göra en markering vid 6 inches . Säkra benstöd på märket med eller skruvar . Lägg en droppe lim i skruvhålen och pekar på en knapp hålet in i den . Städa upp limmet som tidigare .

tips och varningar


 • Ställ spikhuvuden med en spik som , och fylla hålen med kitt .
 • Sand hela sörjande s bänk innan en finish .
 • Använd inte en finish till de sörjandes bänk utan ordentlig ventilation .
 • Lämna inte elverktyg inom räckhåll för barn .


 • Relaterade artiklar


  beklämmande möbler hemma
  hur du skyddar madrass hörn
  Hur skyddar jag möbler medan järnet på trägolv ?
  hur man gör en papasan rocker kudde
  hur man gör en dubbel ram säng
  Hur ofta ska du ersätta en madrass & boxsprings ?
  hur man hänga dörrar kök skåp
  möbler kakel mosaik design idéer
  flexsteel soffa stilar
  hur man rengör möbler i mahogny